Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek miért kell termoel...

Szerintetek miért kell termoelemet szinte 2 évente venne? Mi ennek az oka mi okozza? Vagy a legfrissebb: ~1 hónapja próba fűtésként ment 2 hetet, majd a vegyest használtam.

Figyelt kérdés
Tegnap be akartam gyújtani, és semmi! Kikapcsolt állapotban a termo elem +halt? Gomb felengedéssel nincs őrláng! Várom megtisztelő válaszotokat

#termoelem #gáz kazán ETI 25
2013. dec. 18. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értek a készülékekhez, de ha van DoQ csatornád, ott időnként adják a Villanykörte összeesküvés c. dok. filmet. Ott választ kaphatsz a kérdésedre.

Egyébként szerelő mikor látta a készüléket utoljára?

2013. dec. 18. 20:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nem emlékszem reagáltam-e, kérdésedre! 2 éve cserélte a szerelő, tehát kérdésemben benne volt a válasz! A mágnes szeleppel volt bibi, azt kellett cserélni, a ternó az jó volt! Egy külső mágnesszeleppel jöttem rá...
2014. jan. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!