Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen az élet Angliában...

Milyen az élet Angliában (Londonban)?

Figyelt kérdés

Érdemes-e kiköltözni? Milyen a fizetés, időjárás, emberek, munkák stb?

Normális válaszokat kérek!

2013. dec. 11. 14:28
 1/7 anonim válasza:
20%
Szia! Időjárás szempontjából szörnyű. Állandóan rossz idő van, esik az eső, borús az ég.. Egyik ismerősömék kiköltöztek, pár hónapig ott laktak, aztán most jönnek haza, azért mert sz*r az idő.:) A munka jó állítólag, jól fizetnek. Többit nem tudom:) Remélem segítettem.
2013. dec. 11. 14:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2013. dec. 11. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nem jó. Éltem kint két hónapot, mint diákmunkás. Unalmas, csúnya város. Ausztria sokkal jobb. Főleg Salzburg. ott is éltem egy hónapot.
2013. dec. 11. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogult vagyok, kedvenc városom. :) Már voltam kint kb. 15-ször. Nem igaz, hogy rossz az idő. Igaz nyáron nincs olyan hőség mint itt nálunk, de télen sincs olyan hideg, és nagy hó. Épp most jöttem haza, egy hét alatt egyszer esett az eső kb. 10 percig. De akármikor voltam mindig sütött a nap sokat. Fizetés az itthonihoz képest jó, viszont az élet is drága. Nagyon sok bevándorló van, szinte csak azokat látod az utcán, színesbőrűek, arabok stb. minden nációból rengeteg!!! Munkát nagyon könnyű találni, és a munkahelyeden megbecsülnek. Ha jól dolgozol tuti fix az előrelépés!
2013. dec. 11. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes kiköltözni, ha van jó nyelvtudásod (egy középfokú nyelvvizsga még nem számít jó nyelvtudásnak), illetve ha van egy jó szakmád. Szakma nélkül is lehet munkát találni, de akkor többségében már érné meg. Gondolok arra, hogy nálam a normális élethez beletartozik, hogy nem a Mekiben nyomom vagy takarítok, mosogatok vagy épp újságot osztok. Persze ha rövid távra tervezel, akkor jók lehetnek ezek, de így max 8 másik emberrel fogsz együtt élni, mert csak szobát tudsz bérelni.

Tudom, mert én is így jöttem ki, viszont van férjem, jövőre kezdem az egyetemet és az fizetése elég kettőnkre amíg tanulok.

Az időjárás jó. Most nyáron elég meleg volt, majd meg sültem, viszont kb. 5 fokkal "hűvösebb" volt mint otthon. Egyébként kellemes idő volt, este is el tudtam menni rövid ujjúban sétálni. Most jelenleg... ma elég ködös idő volt, de sütött a nap. Eső sem esik túl gyakran.

Az emberek... Tényleg nagyon sok bevándorló van (egyébként ha kiköltözöl, te is az leszel). Sokan jönnek Bangladesből, Pakisztánból, vagy arab országokból, de Jamaikábol és Nigériából is töretlenül jönnek. Ezzel nincs gond, míg normális környéken laksz. Előzőleg (egyébként a 2. zónán kívül még nem laktunk) egy többségében fekete bőrűek által lakott utcában éltünk (úgy értsd, hogy este 7 után mikor a boltok bezártak, az utcán lévő emberek közül minden 10. fehér csak). Férjemmel viszont mindketten este 10, illetve éjfélkor végeztünk, így nem volt épp kellemes ilyenkor végigsétálni az úton. Most jobb környéken vagyunk. A szomszédok közül van minden nemzetiségből, de ez már kevésbé feltűnő, mint mikor közel s távol te vagy az egyetlen fehér ember.

2013. dec. 11. 21:02
 6/7 goaus ***** válasza:
Nagy baromság ez a szar az idő szlogen. Hetek óta 10 fok felett van nappal itt délen, míg otthon 1-2, hajnalban is 8-9 fok van, holnap 13 lesz du, minden nap kisüt a nap, van h kevesebb, van h több időre. Nyáron 25 fok felett volt sokszor, alig esett az eső júni és november között, lehetett fürdeni a tengerben, stb.. Ráadásul lenn a tengerparton olyan friss a levegő ami otthon soha nem lesz. Szóval ez ne térítsen el.:)
2013. dec. 12. 20:26
 7/7 anonim válasza:
Munkát találni és megtartani nem olyan egyszerű mint, ahogy irják.A magas lakbért fizetni sem.Az időjárás nem olyan rossz.A városok nagyon szépek!!!
2013. dec. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!