Mennyit fizettek a fűtésért?
Én 70 m2-en lakom, közel 260 m3 gázt fogyasztottam október közepétől november közepéig, ez majdnem 30 ezer forintba fog kerülni.
Sok? Mármint a fogyasztás? nekem az, de előtte 34 m3 volt, nyilván, mert egy darabig egyáltalán nem kellett fűteni. Sosincs nagyon emlegre fűtve a lakás, max. 20-22 fokra állítom. Lehet, hogy belegebedek a fizetésbe, ha hidegebb jön? Új hely, a szigetelés sem túl jó.

Nekem kb. 80m2-en 160m3 volt a fogyasztás 17ezer ft.
Max. 19 fokra van állítva este többet nem engedhetek meg magamnak, pedig fázós vagyok.

50m2 most 17ezer,hidegebbe 35ezer körül lesz
szigetelés rossz,de albérlet,saját pénzen nem csináltatom meg,főbérlő nem csinálja meg a szigetelést

40nm albérlet Siestával 3palack(3X3400ft)egy hónapra elég.
(21-22C)a konyhát nem fűtjük.

Fafűtés, és mindent beleszámítva (plusz villany, plusz vízdíj) havi kb. 25e Ft + napi 3-4 óra munka.
De amíg nem volt hőszigetlve, meg az ablakok kicserélve, simán elment egy hónapban 60-70e Ft, és még hideg is volt.

Előzőnek:
Napi 3-4 órán keresztül teszitek a kazánba a fát? Vagy miért jár a fafűtés ennyi munkával? Esetleg naponta vágjátok a fát?

mi panelban lakunk, most 17 ezerre jött számla. ez távfűtés.
de nyáron meg 30 ezer volt :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!