Lesz kb.9 millió forintom, hogy lakást vegyek. De családi házat éri meg jobban vagy panellakást?
Szeretnék hasznos tanácsokat kapni, hogy mi éri meg jobban.
A kertes házat jobban szeretnénk, mert kutyát is akarunk, csak nem értünk hozzá, hogy mit kell nézni egy családi házon, nehogy átvágjanak minket.
Nem tudjuk, mi lenne a jobb.
Nemtudom a kedves panelbarát hozzászóló mire gondolt, de kicsit nevettem :D
6 év után költöztem el - végre - egy panel lakásból, de verem a fejem a falba, hogy nem léptem meg korábban.
Ha egy érvet tud mondani nekem a kedves hozzászóló, ami a panel mellett szól, akkor elismerem, hogy igaza van. 22 évet laktam kertesben, 6-ot panelban és most fél éve egy 114 éves házban, de az utóbbi mellet voksolnék. :)
Annyit fűtök, amennyit akarok, nem fagy le a kezem, ha télen neki támaszkodom a papírvékony betonfalnak, nem hallom, ha fingik a szomszéd, vagy ha bedug egy dugót a konnektorba, és nincs fúrás, vagy lépészaj sem.
Panelt venni csak nagyon kiszolgáltatott helyzetben lévő embereknek szabad, akiknek nincs hitelképessége. Amúgy a világ legráfizetésesebb építménye
Az a baj, hogy ennyi pénzből meg nem igazán lehet kihozni egy kertes házat, vagy egy régit venni se egy jó befektetés, szerintem, mert egy régi házzal csak a baj van, mindig minden elromlik.
Ez nem az én tapasztalatom, csak mindig mondják, hogy nehogy vegyek egy régi házat, mert a gatyám rámegy a felújításra.
Egyébként Kecskeméten szeretnék lakást venni. Csak még mindig nem tudom, hogy panelt, tégla lakást vagy családit.
Ha valaki tud ötletet, írjon!
Szia!
6. hozzászóló vagyok!
figyelj, vegyél ingatlanbazárt, nézz meg belőle pár hírdetést panelből, téglából és családi házból, aztán dönts! nekem a panel ingerszegény, szűkös és utálom, úgyhogy még mindig a családi házat díjazom :D
9millió azért már nagyon jó önerőnek is,és sztem ennyiért lehet házat is kapni.
néztem pár házat, belinkelem neked:
meg lehet ugye alkudni is, biztos meg lehet egyezni az árban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!