Megkaptam az örökségem, lakást szeretnék venni max 30 millió Huf értékben. Budapest mely részein nézelődjek?
Gyere Kistarcsára, ha nem vagy cigány/politikus,akkor szívesen látunk.
Nálunk nincsenek cigányok.
Vidéki vagy? Csak mert aki budapesti, annak van elképzelése magától is. Ha vidékről költözöl, akkor azért úgy számolj, hogy élni is kell valamiből. Lakás rezsi stb. Illetéket a vételár után befizetni stb. Van-e autód? Ha nincs akkor számít a tömegközlekedés. Ha van, akkor számít a parkolás, a bevásárlás stb...
Rózsadomb jó dolog, én itt lakom. De pl. 47nm-en fizetek havi 45e közös költséget... csak mert szép a lakópark, van kertész, őrzés stb.stb...
Én is Zuglót tudom ajánlani.
De igazából meg egy csomó fontos szempontot figyelembe kell venni még. Hogy élsz, milyen lakóközösséget viselsz el, hol dolgozol, mennyire élsz éjszakai életet, van-e autód, mennyi pénzed van a fenntartására, stb. Ha nagyon nem tudod, akkor lehet, hogy nem kéne azonnal belevágni egy lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!