Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megkaptam az örökségem,...

Megkaptam az örökségem, lakást szeretnék venni max 30 millió Huf értékben. Budapest mely részein nézelődjek?

Figyelt kérdés
Olyan környék érdekelne ahol nem a szegények laknak és kevés a "hátrányos helyzetű". Maximum 2 szobás, erkélyes, lehetőleg új építésű vagy frissen felújított lakás érdekelne.
2011. máj. 5. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Rózsadombon azért még ennyiért sajnos túl nagyot nem kap!
2011. máj. 6. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó! Azt írja a kérdező, hogy "maximum két szobás" Vagyis 40-50nm körüli lakásról beszélünk. Azért 6-700e Ft-os nm áron már a II. kerületben is van új építésű lakás. Felújított meg végképp. Akár 70-80nm is.
2011. máj. 6. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet, bár abból indulok,ki, hogy a barántőmnek újépítésű lakása, 50 nm-es került a 9.kerben 18 millióba! És az nem a rózsadomb!

Viszont rózsadombon baráték lakása, 100nm, közel 80-100 millió körül volt!

2011. máj. 6. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:

én Újbudán élek, és nagyon szeretem. mostanában épült egy csomó új ház, a lakások árai viszonylag normálisak. barátnőmék 26ért vettek egy 1+2 félszobás 60nm körüli lakást a Feneketlen tó környékén.

ezen felül ami még jó környék az az I. kerületben a Váralja. Várfok utca környéke. megfizethetőbb mint maga a Vár, de hasonlóan jó környék, és remek a közlekedés. ez ugyanígy elmondható a 11ről is.

a pesti oldalon nem szívesen élnék, nekem valahogy nem jön be, kicsit más világ. még ha vannak is elitebb részei, azért a budai oldalon több a zöld terület.

2011. máj. 6. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:

11.31 Az ismerőseid gondolom nem most vették a rózsadombi lakást. Mondjuk azt nem értem, hogy "80-100 millió" 80, vagy 100? :)

Na mindegy. Amióta válság van, a legfullosabb luxuslakásokat sem lehet eladni 6-700e Ft/nm áron. Én a IX. kerületben most tudok egy új építésűt, 2 teraszos 5. emeleti 100nm-es lakás 3 duplagarázzsal 35 millió... És nem tudják eladni...

2011. máj. 6. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:

A 11. kerület elég változatos ebből a szempontból. Jól meg kell nézni, mert van olyan környék ahol szép számmal előfordulnak a kisebbségiek. Elég nagy kerületről van szó.

Barátnőm a 13. kerületben vett egy új építésű lakást. 45 nm-es és 20 körül vette. Maga a lakás jól néz ki, de a környék nekem túlságosan beton. Annak ellenére, hogy az jól jön, hogy a metró egy sarokra van a háztól.

# 8, 05-05 21:42!

Azért vidéken sem a kőkorszakban élnek az emberek. Ott is elterjedt már ám a civilizáció!

Ott is élni kell valamiből. Sőt, jellemzően drágább is minden, talán a kisebb árverseny és a plusz szállítási költségek miatt. Ennek ellenére a munkabérek ugyanakkor jó 10-20%-kal alacsonyabbak vidéken. Tehát ott sokkal nehezebb megélni, mint Budapesten. Tapasztalatból tudom. Már több mint egy évtizede ingázok Budapest és egy vidéki megyeszékhely között.

Ott is ugyan úgy van lakás rezsi stb. Ott is feltalálták sajnos az illetéket. A tömegközlekedés sincs ingyen. És a parkolásért is fizetni kell, nem is keveset. A bevásárlás viszont olcsóbb Budapesten ahogy írtam, hacsak nem valami méregdrága éjjel-nappali kisboltban vásárolsz rendszeresen.

2011. nov. 11. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!