Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Törtek már be panellakásotokba?

Törtek már be panellakásotokba?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 14:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nálunk besurranó tolvaj járt. Anyukám bent aludt és nyitva maradt a bejárati ajtó.Szépen kipakolták a lakás összes értékeit.A fiaim laptopját az én laptopom,és a kazettát amibe az ékszereim és a család félre rakott pénze volt.

Végül úgy bukott le a besurranó tolvaj,hogy Anyukám bank kártyája is a kazettába volt és benne volt a pin kód és levett 200 000 Ft-ot róla. A bank értesítette a rendőrséget ,meg nézték a bankómattnál készült videót nekünk is meg mutatták és felismertük,hogy ki volt.

Nagyon pancserül csinálta :D

Végül meg kerültek a laptopok,ékszerek.A pénzt részletekbe fizeti vissza. Beismerő vallomás alapján.

2013. dec. 6. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem okoskodok, hisz nem értek az ajtókhoz. A hányadék stílusoddal van a baj. Ha értesz valamihez, akkor tanítani kellene, nem lenézni, meg gusztustalan stílusban odaszólni, hogy te vagy a nagy faszagyerek, mert láttál egy videót.

Te mivel "véded" az otthonodat?

2013. dec. 6. 22:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Utolsó!

NEM egy db. videó van fenn a betörésekről, hanem több 10ezer!

Nem elég, hogy egy IQ-hiányos sötét ba.om vagy,

de még be is szólsz azoknak, akik nem a te szellemi szinteden kallódnak.

Tanulj, mert rád fér!!!

Amúgy továbbra sem értem, hogy ha valamiből gagyit vásárolsz (nagy pénzért) miért másra haragszol, hiszen te voltál az elővigyázatlan balek.

Ha meg nem értesz hozzá, akkor járjál utána, vagy kérd ki nálad okosabbak tanácsát!

(Részemről befejeztem!)

2013. dec. 7. 11:53
 24/26 anonim válasza:
100%
Igen, betörtek éjszaka a fiamhoz, én is a lakásban voltam, látogatóban. Aludtunk, és úgy bejött a hapsi, hogy nem vettük észre.Felriadtam, és megkérdeztem a fiamat, hová mászkál (ő nem hallotta,mélyen aludt a másik szobában), mire lelépett az egyén. Erre csak reggel eszméltem rá, mikor tárt bejárati ajtót találtam. A zsaruk szerint szerencsém volt, hogy nem vágott fejbe az alak. Pénz, bankkártyák, telefonok, nekem az összes dokumentumom ... Később horogra akadt a "szegénysorsú, családfenntartó, kisebbségi" bűnöző, de nem vagyok biztos benne, hogy igazából kapott-e büntetést.A törvények az ő érdekeiket jobban védik, mint az áldozatokét...
2013. dec. 8. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:
Bizony az én panellembe nem fognak...mert nincs !!
2013. dec. 8. 19:51
 26/26 anonim válasza:
Elég esélytelen, mert riasztó, portaszolgálat, kamerák, és a kilencediken lakok :D
2013. dec. 14. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!