Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakásfenntartási támogatás -...

Lakásfenntartási támogatás - tényleg bejegyzik a tervrajzra, illetve a tulajdoni lapra?

Figyelt kérdés

A családban én voltam az egyetlen aktív kereső, de egy éve munkaképtelen vagyok, nagy bajban vagyunk.

Szeretnék lakásfenntartási támogatást kérni, de a család hallani sem akar róla, mondván, akkora az önkormányzat tulajdonjogot jegyez be az ingatlanra. (Saját családi ház, erősen lelakott állapotban) Ez tényleg így van, hogy a lakásfenntartási támogatás fejében a lakás egy része az önkormányzat tulajdonába kerül?

A másik kérdésem, hogy ha megigényelnénk, s kijönnek ellenőrizni, akkor mi számít "rendezett lakókörnyezet"-nek? Pl a fürdőben penészesek a falak, meg a kézmosócsap leszakadt és nem volt pénzünk visszarakatni, abba belekötnek? Mik az elvárások?

2013. dec. 3. 14:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!