A gázpalack ha eresztene, annak lehetne érezni a szagát? Nem akarok felrobbanni.
azt mondták a benzinkutban, hogy valami tömités ott van az oldalára ragasztva. Sötét volt, nem láttam semmit. Ittnon kerestem a tömitést, és nem találtam sehol.
Feltekertem a palackra tömités nélkül a csatlakozót, megnéztem mosószeres vizzel, nem láttam semmit, meg gáz szagot se érzek.
elképzelhető hogy az újabb szieszta kályhákba nem kell tömités, mert eleve benne van?
nem merem begyújtani, félek mégis ereszt a gáz, igy hogy nincs benne tömités.
valaki ért hozzá?? :/
okés, most már mindent megtudtam a sógoromtól. Volt benne egy átlátszó karimás karika a csőben, és én azt hittem hogy az gyárilag van benne. de valószinűleg az a régi tömités szétrancsirozódva (karimák) nagy nehezen kipiszkáltam késsel és beletettem a nagy nehezen megtalált új tömitést (a gázpalack kupakjára volt pattintva egy ilyen karikára) rátekertem, kinyitottam a gázt, és mosogatószerrel bekentem. Habzott. Most lezártam, és ott tartok, hogy kipróbálom a régi tömítéssel mégiscsak (az átlátszó karimás) Előszedtem még a használait utasitását is, és pedig abban is azt irja, hogy "minden alkalommal használjon új tömítést". Akkor nem értem az új tömítéssel miért habzik?
Az kizárt hogy mindekét karikát (karimás, és új tömítés) bele kelljen rakni, mert akkor nem marad hely a menetnek, és nem tudom rászoritani.
Megigérem mindenkinek, hogy ha habzik, nem fogom bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!