Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van átlagosan otthon,...

Hány fok van átlagosan otthon, amiben kellemesen érzed magad?

Figyelt kérdés

hálószoba? fürdőszoba? Különböző vagy egységes hőmérsékletet állítasz be?

(nálam legalább 23-25 fok az elfogadott)

2013. nov. 26. 19:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ja, es kulon kiemeltem egy korabbi valaszomban, hogy nem arrol az esetrol van szo, ha valakinek muszaj sporolnia, hanem ha megteheti, hogy kifizeti azt a plusz osszeget, akkor miert ne allitson be olyan homersekletet, hogy akar rovidujjuban is lehessen, ha egyszer szeret ugy letezni.
2013. dec. 3. 22:24
 22/22 anonim ***** válasza:

#20: Egyetértek, én sem értem, miért baj, ha valaki melegben van télen, ha neki az a jó (én nem vagyok fázós, de megértem, ha valaki, aki igen, nem akar fázni) - de egyetlen dologhoz hadd szóljak hozzá. Attól még simán lehet pazarolni, hogy átalány van, annak semmi köze a fizetendő összeghez. A rendes, kellemes hőmérsékletre fűtés természetesen nem pazarlás (egy kicsit az, ha nincs jó szigetelés, de arról nem az adott ember tehet), de mondták már nekem, amikor egy lakásban berendezett irodában mosogattam, hogy nyugodtan folyassam csak a vizet bátran, mert átalánydíjas. Nos, feleslegesen folyatni a vizet pazarlás, nem érdekel, hogy az nekem nem kerül semmibe.

Néha az őseimre gondolok az ilyen kérdéseknél. Persze nekik egészen más életük volt, de hogy alig fűtöttek, az valószínű. Eldolgozgattak még télen is, este bizonyára begyújtottak kicsit, amúgy ott volt a dunyha. Természetes, hogy mi manapság máshogyan járunk el, de sokan úgy viselkednek, hogy ha kicsit is leesik a hőmérséklet, akkor nagybetegek lesznek... Lekvárból vannak a mai emberek? Eh. Persze részben arról sem ők tehetnek, de nem mászom bele, mert az messzire vezetne.

2013. dec. 3. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!