Hány fok van átlagosan otthon, amiben kellemesen érzed magad?
hálószoba? fürdőszoba? Különböző vagy egységes hőmérsékletet állítasz be?
(nálam legalább 23-25 fok az elfogadott)
Senki nem szeret rövidujjúban lenni otthon?? Az természetesen más, ha nem jut rá pénz!
De ha igen, én kötve hiszem, hogy 18-21 fokban rövidujjúban legyetek, mert az utcán se sokan járnak így 20-21 fokban. Akkor még elviselünk magunkon egy hosszúujjút simán, pedig az utcán jártunkban-keltünkben mozgásban vagyunk, tehát kevésbé fázunk, otthon meg ez nincs meg.
Arról már nem is beszélve, hogy szexelni, csupaszkodni hogy lehet már 21 fokban? Max. egy ötperces menet belefér.
#11: Nekem az a kellemes, ha nincs hőség bent, amikor kint tél van. S télen más is a számomra kellemes hőmérséklet, habár nyáron sem szeretem a 23 fok fölöttit, 25 fölött pedig teljesen kiüt. 21-22 teljesen rövidujjú szint, kint amúgy más, napsütésben 15 fokban is rövidujjúban mászkálok :D
Engem az tud zavarni, amikor a különböző testrészeim más hőmérsékletet igényelnek, a lábfejem és az orrom fázós, utóbbi főleg kint gond, mert be se tudom csomagolni. Gyönge konstrukció az ember...
Egyébként nem nehéz melegebbet csinálni, ha arra lenne szükség...
Álltalában22-23 C'van nem szoktam állitgatni a
termosztátot ősszel bekapcsolom, tavasszal kikapcsolom és kész.
11/'4, Épeszű ember nem járkál otthon télen rövidujjúban. Csupaszkodni máskor sem szoktunk, legfeljebb a fürdőszobában. Szexelni pedig au ágyban szoktunk.
Csak az viselkedik úgy,mint te, akinek nem számít a pénz, szeret pazarolni.
Nálunk soha nincs 20-21 foknál melegebb, és nem ülünk itthon nagykabátban.
#13: A Te ismerőseidhez nem értek, nekem most túl meleg a kedvenc pulóverem, le kellett vennem. 17.6 fok van. Az emberek különbözőek, de semmi problémát nem látok abban, hogy az ember télen pulóvert hord otthon. De abban sem, ha nem :) Kinek mi a jobb.
Talán írtam már, engem a különböző darabkáim eltérő igényei zavarnak inkább. De örülnék, ha az lenne a legnagyobb problémám.
Épeszű ember nem ír olyanokat, mint te utolsó előtti.
Mindenki szeret rövidujjúban lenni, nem beöltözni.
Minden általánosítás helytelen :D (Ez volt az egyik kedvenc mondásom gyerekkoromban. Akkor is, ha logikailag bizonyíthatóan nem igaz, vagy talán pont azért.)
Semmi köze az ép észnek ahhoz, hogy valaki rövidujjúban szeret lenni vagy sem.
Viszont azt elfeledtem eddig írni, hogy úgy tudom, nem mindegy a hőérzetnek, hogy a falak milyen hőmérsékletűek. Passzívház tulajoktól olvastam, hogy a vendégek tipikusan magasabb hőmérsékletet saccolnak a nem hideg falak miatt. Nos, a mienk éppenséggel nem éri el a passzívház szintet, de igyekeztünk, hogy megközelítse.
Azóta teszteltem a rövidujjút (bár az előnytelen, ha kimegyek sétálni). Állapotfüggő, de 18 fok fölött nekem igen kellemes úgy lenni. Most valami fura okból extra melegem van, 18.2 mellett alig bírom ki a meleget, rövidujjú pólóban és vékonyabb melegítőalsóban. Órák óta csak ülök a gépnél.
Szóval 21 fok az totál rövidujjú szint lenne számomra. Ez ilyen.
Akarhogy is van, erthetetlen a viselkedese a 15-os valaszolonak...
Arra nem gondol, hogy sokan panelben laknak, es nem mindenhol tudjak szabalyozni a homersekletet? En a mostani helyet leszamitva panelben laktam mindig is, es volt olyan hely, ahol annyira tulfutottek a lakasokat, hogy 26 fok is volt. Sok ilyen helyen tarva-nyitva vannak az ablakok.
A mostani helyemen, ez alberlet, de nem panel, nem berleti dij + rezsi van, hanem fix osszeg, ezert annyi vizet, futest, gazt, aramot hasznalunk, amennyit akarunk. Miert ne futenenk rendesen? Ezzel nem pazarlunk, igy is - ugy is ugyanannyi.
Es van, ahol ha akarnanak se lehet sporolni a futessel. Pl. ahol kisgyerek van, a foldon kuszik-maszik, hancurozik, de egy nagyobb gyerek is jobban erzi magat, ha nem hideg a keze, nem fagy le az orra. A gyerekeknek meg a hohaztartasuk se pont olyan, mint egy felnottnek, muszaj nekik a jo meleg. Meg egy gyerek ne legyen mar beoltozve. Sokkal szabadabban tud mozogni, ha keves ruha van rajta.
Ja, az idos emberek is fazosak.
A fiatalok meg szex utan, ami nalunk is az agyban van, szeretnek egy masodik menetet is nyomatni, es a pihenoidoben nem feloltozni, tehat nem lehet olyan homerseklet, ahol csak pulcsiban erezzuk jol magunkat.
Na, reszemrol errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!