Könnyen vagy nehezen lehet mostanában lakást kiadni albérletbe?
Én nagyon nehezen adtam ki a 2 szobásomat.
Megfelelő albérlő szerintem nem létezik.:)
Mi nagyon szeretnénk már albiba költözni férjemmel, nagyon jófejek vagyunk, nincs velünk gond, nem dohányzunk, nincs kutyánk:)Egy picike, 1 szobás is jó lenne:)
mennyiért akarod kiadni??
Az, hogy hol, nem érdekel? :S
Egyébként szerintem egyre könnyebb lesz...
Létezik normális albérlő, csak ritka mint a fehér holló. Nekem volt hála istennek, de elköltözött. Most nehezebb kiadni lakást,de nem is adnám ki akárkinek.
(Egyébként a normális albérlő egy egyedülálló fiatal 26 éves lány volt, dolgozott, néha nála aludt egy-egy rokona, később lett barátja, nem volt velük semmi probléma, nem csináltak kárt, ha valami adódott megbeszéltük. Normális emberi életet éltek. nem tudom mi ezen a furcsa.De vannak sajnos rossz tapasztalatok is)
nekünk fantasztikus albérlőink vannak. (kopp-kopp-kopp)
furcsán hangzik, de ők 5en laknak egy kétszobás lakásban, és eddig semmi gond nem volt velük. csórók, de sosem késnek a díjjal, meg lehet velük beszélni mindent.
nem gondoltuk volna, hogy ilyen jó lesz. már 7éve laknak "nálunk" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!