Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Könnyen vagy nehezen lehet...

Könnyen vagy nehezen lehet mostanában lakást kiadni albérletbe?

Figyelt kérdés
Mennyire keresik az 1 szobás lakásokat akik albérletbe akarnak költözni? Lehet megfelelő albérlőt találni?
2009. nov. 18. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon nehezen adtam ki a 2 szobásomat.

Megfelelő albérlő szerintem nem létezik.:)

2009. nov. 18. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi nagyon szeretnénk már albiba költözni férjemmel, nagyon jófejek vagyunk, nincs velünk gond, nem dohányzunk, nincs kutyánk:)Egy picike, 1 szobás is jó lenne:)

mennyiért akarod kiadni??

2009. nov. 18. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy hol, nem érdekel? :S

Egyébként szerintem egyre könnyebb lesz...

2009. nov. 18. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak egyre kevesebbért...
2009. nov. 18. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
De, persze az is érdekel hogy hol!!Mi most Pécelen lakunk, de szeretnénk Pestre költözni, Újpest, de Dunakeszi is nagyon jó lenne.Már néha kicsit fárasztó anyósékkal élni...jófejek, de azért mennénk:)
2009. nov. 18. 14:27
 6/9 Harmoka ***** válasza:

Létezik normális albérlő, csak ritka mint a fehér holló. Nekem volt hála istennek, de elköltözött. Most nehezebb kiadni lakást,de nem is adnám ki akárkinek.

(Egyébként a normális albérlő egy egyedülálló fiatal 26 éves lány volt, dolgozott, néha nála aludt egy-egy rokona, később lett barátja, nem volt velük semmi probléma, nem csináltak kárt, ha valami adódott megbeszéltük. Normális emberi életet éltek. nem tudom mi ezen a furcsa.De vannak sajnos rossz tapasztalatok is)

2009. nov. 18. 15:11
 7/9 Harmoka ***** válasza:
Előző vagyok: szerintetek normális az ha valaki a 83 éves anyukáját akarja beadni albérletbe????
2009. nov. 18. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:

nekünk fantasztikus albérlőink vannak. (kopp-kopp-kopp)

furcsán hangzik, de ők 5en laknak egy kétszobás lakásban, és eddig semmi gond nem volt velük. csórók, de sosem késnek a díjjal, meg lehet velük beszélni mindent.

nem gondoltuk volna, hogy ilyen jó lesz. már 7éve laknak "nálunk" :)

2009. nov. 21. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
A párnak aki Pestre akar költözni: Kőbányán kiadó lakás, ha érdekel, írj rám!
2009. nov. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!