XVI. kerület Centenáriumi lakótelepen néztem pár lakást. Milyen hely ez? Milyen a környék, a közlekedés stb?
A Centenáriumi Lakótelep nagyon szép, nagyon jó, csendes, barátságos, fás, parkos és 4 emeletesnél magasabb házak nincsenek! És Mátyásföld a legszebb kerület- szerintem!!!
(30 éve lakom itt) A közlekedés : HÉV- gyors, 44-es busz elfogadható ( az Őrs Vezér térről indul ) 244-es busz nagyon jó, szintén onnan indul. A lakótelepen nincs ordibálás, nyugalom van, fák, virágok, gyere és nézd meg. Én nem költöznék máshova. Judit
Szia! Igen, az 50-55 nm2-es lakások konvektorosak, mi is laktunk 20 éve olyanban, az a lakótelep első ütemben épült része, a második ütemben épült részben vannak a nagyobb lakások ( itt lakunk már régóta, ez radiátoros, a hőközpont
valahol a lakótelep közepén van, itt magas a közös költség,
ebben van a fűtás is) Meg fogom kérdezni ismerősöktől a kért
adatot és irok. Judit
Bocs, hogy csak most irok, nem felejtettem el, csak sok a dolgom ( gyerekek költöznek, nyaralás, van 2 csodás unokám, a költözéskor nálunk lakott megint mindenki, stb....)
Tehát: a barátnőm cca 58 m2 -es lakásban lakik a Centi régebbi részén, konvektoros lakás, fűtés (gáz) cca 13 e Ft,
viz: ( 3 fő) 8 e Ft, áram:9 e Ft ( ez átalány-nem tudom, mennyi időre szól) közös költség : 6 e Ft. Persze, a viz, villany, stb attól függ, mennyit használsz.
M i közös költséget fizetünk: 33.190,- Ft ( jelenleg, havonta minden hónapban )a villamos energia havonta: 5.523,- ( ezt egy bankszámla kivonatról irtam le)
A viz éves elszámolás, nem kerestem elő papirokat.
Egyébként ugyanúgy számitógép, TV, nekünk nagy fagyasztó is van, hasonló a két háztartás.Hát , remélem, tudtam segiteni.
Egyébként a XVI.ker. Erzsébet ligeti lakások még jobbak,
a közlekedés is jó, a gyerekek most odaköltöztek, fás, nagy liget, ha van eladó lakás, csak ajánlani tudom.
Sok sikert: Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!