Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » XVI. kerület Centenáriumi...

XVI. kerület Centenáriumi lakótelepen néztem pár lakást. Milyen hely ez? Milyen a környék, a közlekedés stb?

Figyelt kérdés
Aki ott lakik vagy ismeri azok válaszát várom.
2008. júl. 9. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

A Centenáriumi Lakótelep nagyon szép, nagyon jó, csendes, barátságos, fás, parkos és 4 emeletesnél magasabb házak nincsenek! És Mátyásföld a legszebb kerület- szerintem!!!

(30 éve lakom itt) A közlekedés : HÉV- gyors, 44-es busz elfogadható ( az Őrs Vezér térről indul ) 244-es busz nagyon jó, szintén onnan indul. A lakótelepen nincs ordibálás, nyugalom van, fák, virágok, gyere és nézd meg. Én nem költöznék máshova. Judit

2008. aug. 8. 09:55
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedves vagy!
2008. aug. 8. 10:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Bocs, és más nem válaszolt? Nem sokan olvassák ! Döntöttél? Judit
2008. aug. 9. 10:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Még egyelőre nem aktuális, mert el kell adnom a lakásom, de utána mindenképpen tervben van, hogy nézni fogunk ott pár lakást. Köszi mégegyszer a válaszod, sokat segítettél!
2008. aug. 9. 18:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, mégegy kérdés, ha olvasod.... Kb. 50-55 nm-es lakást szeretnék ott venni. Ha jól tudom konvektoros fűtésű lakások vannak a lakótelepen. Ekkora lakásnak kb. mennyi szokott lenni a fűtése télen? Hátha tudsz rá válaszolni. Köszi!
2008. aug. 9. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Szia! Igen, az 50-55 nm2-es lakások konvektorosak, mi is laktunk 20 éve olyanban, az a lakótelep első ütemben épült része, a második ütemben épült részben vannak a nagyobb lakások ( itt lakunk már régóta, ez radiátoros, a hőközpont

valahol a lakótelep közepén van, itt magas a közös költség,

ebben van a fűtás is) Meg fogom kérdezni ismerősöktől a kért

adatot és irok. Judit

2008. aug. 10. 10:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszike, nagyon rendes vagy! A központi fűtésesnek mennyi a közös költsége a fűtéssel együtt?
2008. aug. 11. 20:15
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, hogy csak most irok, nem felejtettem el, csak sok a dolgom ( gyerekek költöznek, nyaralás, van 2 csodás unokám, a költözéskor nálunk lakott megint mindenki, stb....)

Tehát: a barátnőm cca 58 m2 -es lakásban lakik a Centi régebbi részén, konvektoros lakás, fűtés (gáz) cca 13 e Ft,

viz: ( 3 fő) 8 e Ft, áram:9 e Ft ( ez átalány-nem tudom, mennyi időre szól) közös költség : 6 e Ft. Persze, a viz, villany, stb attól függ, mennyit használsz.

M i közös költséget fizetünk: 33.190,- Ft ( jelenleg, havonta minden hónapban )a villamos energia havonta: 5.523,- ( ezt egy bankszámla kivonatról irtam le)

A viz éves elszámolás, nem kerestem elő papirokat.

Egyébként ugyanúgy számitógép, TV, nekünk nagy fagyasztó is van, hasonló a két háztartás.Hát , remélem, tudtam segiteni.

Egyébként a XVI.ker. Erzsébet ligeti lakások még jobbak,

a közlekedés is jó, a gyerekek most odaköltöztek, fás, nagy liget, ha van eladó lakás, csak ajánlani tudom.

Sok sikert: Judit

2008. aug. 22. 10:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves Judit! Nagyon köszönöm, igen, rengeteget segítettél, tuti, hogy megnézünk ott pár lakást! Üdv: Hajni.
2008. aug. 23. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Sok sikert mégegyszer, szia Judit
2008. aug. 24. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!