Szállítás után meddig nem lehet a hűtőt beüzemelni?
Figyelt kérdés
nem lesz elfordítva, normálisan fog állni és kb 10 percet fog utazni. plusz ugye házból ki házba be szállítás azt viszont megdöntve.2013. nov. 12. 07:08
2/13 anonim válasza:
én ilyenről még nem is hallottam, karácsonyra kaptam egy hűtőt, nekem senki nem mondta hogy ne üzemeljem be egyből. egyből használatba vettük, lassan 1 éves, és semmi baja.
3/13 anonim válasza:
utsó vagyok... pedig döntve lett elég szépen, mert a 7.en lakom és nem fért be a liftbe ( 2 ajtós a hűtő.) mi történhet ha nem vársz a beüzemeléssel?
4/13 anonim válasza:
"Az elektromos hálózatra való csatlakoztatás előtt a készülék legalább 2 órán át legyen nyugalmi helyzetben. Így csökkenthetjük a szállítás hűtőrendszerre gyakorolt hatása miatti helytelen működés esélyét."
5/13 anonim válasza:
beszarás:DDDDD itt is le vagyok pontozva. Miéért?:D
6/13 anonim válasza:
A kérdés jogos, nekünk 24 órát mondtak, és azt mindig be is tartottuk.
7/13 anonim válasza:
Gondolom, erre azért van szükség, hogy a gáz le tudjon ülepedni.
8/13 anonim válasza:
"beszarás:DDDDD itt is le vagyok pontozva. Miéért?:D"
Hát csak azért, mert hülyeségeket beszélsz. Mikor vásároltuk a hűtőt, és a szállítóval pont arról beszélgettünk, hogy milyen pozícióban tegyük fel az autóra, a kereskedő azt mondta, bármilyen helyzetben szállítható, viszont bekapcsolással várjunk 24 órát. Lehet 4-5 óra is elég, de mi azért betartottuk.
9/13 anonim válasza:
és ezért én vagyok a hibás, hogy nekem se a szállító, se az eladó, se senki nem mondta?:D de mondom hogy működik, ugyanúgy hűt, fagyaszt mint bármelyik hűtő. akkor miért hülyeség?
10/13 anonim válasza:
Jól van na:D Ne vesszünk már össze, egy hűtőszekrényen. Nem én pontoztalak le, nem szokásom. Amiért neked még nem mondták vagy nem hallottál még róla, a dolog még így van, ahogy mondom. Azt sem állítja senki, hogy vízszintes állapotban szállítod a hűtőt és utána azonnal bekapcsolod, biztos el is fog romlani. Gondolom, arról csak hallottál, hogy télen pedig egy hideg raktárból vásárolsz egy elektronikus cikket (például tv), ott is meg kell várni, amíg felveszi a szoba hőmérsékletét. Persze itt sem azt jelenti, hogy ha azonnal beindítod, el is fog romlani, de megvan rá az esély. És ha emiatt romlik el, és ez kiderül, a garanciának lőttek. Akkor megéri várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!