Létezik lakásba való szigetelő függöny?
"Én viszont érzem is az áramlást,..."
hívd vissza őket, mert vagy az ablak rossz, vagy rosszul lett beépítve.
Az ablak tökéletes a maga nemében. A konstrukció rossz.
Függönyválasztásra szeretnék ötletet kapni, mert az ún. termofüggönyök csak ipari célra alkalmasak(úgy látom), szobába más megoldást kéne találnom. A bútorszövetet túl nehéznek gondolom. Más ötletem nincs. A különféle rolók nem alkalmasak, több szempontból sem.
Csatlakozom az első hozzászólóhoz, ma már nincs olyan rossz konstrukciójú ablak, amin keresztül érezhetnéd az áramlást, legfeljebb rossz kivitelezés, vagy gyártási hiba okozhat ilyen kellemetlenséget. Én is visszahívnám a kivitelezőt.
Hőszigetelő függönyről nem tudok, de minél vastagabb, drapéria-jellegű a sötétítőfüggöny, annál erősebben szigetel. Fontos, hogy ne lógjon a radiátorra, mert akkor a lakótér helyett az ablakra tereli a radiátor hőjét, így csökken a fűtés hatásfoka és a hőérzet.
Másik lehetőség a redőny, léteznek hőszigetelő redőnyök, kb.13-14ezer Ft/nm áron méretre készül és fel is szerelik, ez a legjobb szigetelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!