Miért nem melegszik fel az egyik radiátor (lapradiátor)? A teteje langyos, az alja hideg. Nem levegős, a szivattyút próbáltam mindegyik fokozatban (1,2,3)! Új a rendszer! Mi lehet a baj?
Próbálj a többin egy kicsit zárni.
Ha nem lesz eredményes, akkor erősebb keringető szivattyút kell venni.
"Új a rendszer!"
Ez az! Gondolom, beraktak egy "óccó" szivattyút(méretezés nélkül), hogy jó lesz ez!
A kazán nagy teljesítményű(Kb35 kw)a többin zártam kicsit így jó lett!A szivattyún 3 fokozat van.Mindegyik működik,de lehet,hogy az lesz kicsi.80 m2 a lakás.Mekkora szivattyú kellene?Igazából ezt úgy kaptam de nem volt használva.De 3x ekkora házba készült!
Kösönöm az infókat!Sokat segítettetek!! :-)
Attól még lehet rossz a szivattyú. A 3-as fokozaton használd. De ez egyértelműen cirkulációs hiba. Nem tudja a rendszert megforgatni.
Gondolom és remélem a radiátor előtt vagy után/vagy a radiátorban/ nincs a csőben valamilyen rejtett szűkület, "dugulás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!