Van valami trükk a hétvégi ház tulajdonosoknak az állandó betörések ellen?
Kedves Első! Akkor mi értelme lenne egy hétvégi háznak, ha teljesen kiürítenénk. Így sem hagyunk ott már semmit, kivétel, ami ahoz kell, hogy néha kint legyünk. A gázpalackot rendszeresen ellopják, azt is hozzuk visszük magunkkal, ahogy a gázkályhát is. Kizárólag régi bútorok vannak, amiket csak azért tartottunk meg, hogy ilyen talán nem kell senkinek. Mondjuk a szekrényeket nem lopták el, de a kerti játszós ruháinkat, plédeket, de még a bugyimat is!!! De akkor sem lehet kipakolni mindent, mert ekkora erővel kiírom, hogy vigyétek, vagy foglaljátok el. Alapjáraton szeretnénk kint lenni, ha ez nem lenne.. :-(
Második. Köszi az ötletet, utána fogok nézni!
(Őszintén szólva megfordult a fejemben, hogy még a rendőrök is benne vannak. Nem hiszem el hogy 5 betörésből senkit, és semmit nem találnak, és nem csak nálunk törtek be, de elkövető sosincs meg. Hogy lehet ez? :-(
Áhh, csak kéne az a nagy piros gomb!! )
Igen, én is így értettem.
Annyira megutáltam amúgy a "benszülötteket", hogy az elmondhatatlan. Ha mégis elkapnának egyet, akkor megélhetési bűnözés címen megúszná az egészet...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!