Az ablakon kívül van egy pók. Be tud jönni az ablak meg a keret között?
Fa ablak van, van vagy 30 éves, és hát nem zár tökéletesen, magyarul tele van réssel (már érzem is a huzatot, ami télen még megtámogatja a mindenféle torokgyuszijaimat:D) én meg nem tudok elaludni, és nézem hogy ott mászik az a nyomorult. De nem hogy leülne, hanem mászik körbe. Aztán eszembejutott, hogy amin a szél befúj, azon a pók is, nem? Így ablakon keresztül még poén is nézni, de ne jöjjön már be. Attól azért f0s0k.
Szóóval, mik a tapasztalatok? Bejön a pók a szoci panelablakon vagy nem?
Igen be. Sok-sok ezer pók mászhat be hozzád.
Köztük kicsi,nagy óriási,szőrös,..mérgező,csápos,fekete, köpködő,gyilkos,tarantula,sőt emberevő is van köztük !
Csakhogy nyugodtan tudj aludni....., kérlek nézd meg holnap az Arachnofóbia című filmet.(Az emberek győznek !)
DE !
Ha bement 1.., semmiképp se próbáld megfogni !!
http://www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU
HA-HA-HA!!!
Hó-hó-ho...
" Aztán eszembejutott, hogy amin a szél befúj, azon a pók is, nem?"
Nem tudom, én még nem hallottam olyan pókról, amelyik fújkálni szokott befelé... :)
A pókfóbia egy létező jelenség. Ha nagyon belelovallod magad, akkor teljesen mindegy, hogy be tud-e menni a pók vagy sem. Ha be tud, akkor attól parázol, ha nem tud, akkor meg attól fogsz parázni, hogy máshol jön be, mondjuk az ajtó alatt, a mennyezeti lámpa kábele mellett, a radiátorcső mellett, a wécé szellőzőrácsán, a fal tövében a szegélyléc mögött, a kád, mosdó, mosogató lefolyóján, a kulcslyukon, a biztosítéktáblán keresztül, a konnektoron keresztül... Soroljam még? :)
Hidd el, évente többszáz pókocska mászkál ki-be a lakásodba, és hosszabb-rövidebb időt tölt el ott. Mivel eddig még egy sem harapott meg, ill. nem tűnt fel hogy megharapott volna, így nem túl nagy a valószínűsége, hogy a jövőben ilyen történne. Jobb ha legyőzöd magadban ezt a fóbiát, és megtanulsz ezzel a tudattal együtt élni, különben egész életedben ezen fogsz stresszelni, tökfölöslegesen.
Ja, és még egy adalék: egy átlagos ember az átlagosan hosszú élete alatt kábé 8-10 pókot nyel le (többnyire élve!) alvás közben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!