Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az ablakon kívül van egy pók....

Az ablakon kívül van egy pók. Be tud jönni az ablak meg a keret között?

Figyelt kérdés

Fa ablak van, van vagy 30 éves, és hát nem zár tökéletesen, magyarul tele van réssel (már érzem is a huzatot, ami télen még megtámogatja a mindenféle torokgyuszijaimat:D) én meg nem tudok elaludni, és nézem hogy ott mászik az a nyomorult. De nem hogy leülne, hanem mászik körbe. Aztán eszembejutott, hogy amin a szél befúj, azon a pók is, nem? Így ablakon keresztül még poén is nézni, de ne jöjjön már be. Attól azért f0s0k.

Szóóval, mik a tapasztalatok? Bejön a pók a szoci panelablakon vagy nem?

2013. okt. 30. 02:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen be. Sok-sok ezer pók mászhat be hozzád.

Köztük kicsi,nagy óriási,szőrös,..mérgező,csápos,fekete, köpködő,gyilkos,tarantula,sőt emberevő is van köztük !

Csakhogy nyugodtan tudj aludni....., kérlek nézd meg holnap az Arachnofóbia című filmet.(Az emberek győznek !)

DE !

Ha bement 1.., semmiképp se próbáld megfogni !!

http://www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU

HA-HA-HA!!!

Hó-hó-ho...

2013. okt. 30. 05:53
 2/6 anonim válasza:
43%
Micsoda veszelyek fenyegetik tarsadalmunkat... konyorgom egy poktol? Mert egy tqrqntullatol, kigyotol meg oke, de egy kis poktol... Szedd ossze magad!
2013. okt. 30. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, hozzánk sokszor bejön, porszívózd be és nem rettegsz tovább.
2013. okt. 30. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:

" Aztán eszembejutott, hogy amin a szél befúj, azon a pók is, nem?"

Nem tudom, én még nem hallottam olyan pókról, amelyik fújkálni szokott befelé... :)

A pókfóbia egy létező jelenség. Ha nagyon belelovallod magad, akkor teljesen mindegy, hogy be tud-e menni a pók vagy sem. Ha be tud, akkor attól parázol, ha nem tud, akkor meg attól fogsz parázni, hogy máshol jön be, mondjuk az ajtó alatt, a mennyezeti lámpa kábele mellett, a radiátorcső mellett, a wécé szellőzőrácsán, a fal tövében a szegélyléc mögött, a kád, mosdó, mosogató lefolyóján, a kulcslyukon, a biztosítéktáblán keresztül, a konnektoron keresztül... Soroljam még? :)

Hidd el, évente többszáz pókocska mászkál ki-be a lakásodba, és hosszabb-rövidebb időt tölt el ott. Mivel eddig még egy sem harapott meg, ill. nem tűnt fel hogy megharapott volna, így nem túl nagy a valószínűsége, hogy a jövőben ilyen történne. Jobb ha legyőzöd magadban ezt a fóbiát, és megtanulsz ezzel a tudattal együtt élni, különben egész életedben ezen fogsz stresszelni, tökfölöslegesen.

Ja, és még egy adalék: egy átlagos ember az átlagosan hosszú élete alatt kábé 8-10 pókot nyel le (többnyire élve!) alvás közben ;)

2013. okt. 30. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg hozzáteszem, hazánkban a ház körül négyféle pók él általában, amely képes egyáltalán komolyabban megharapni az embert: a keresztespók, a darázspók, az aknászpók és a cselőpók. Ezek közül a házba, lakásba inkább csak a keresztespók, ritkán a cselőpók szokik behúzódni (utóbbi is inkább csak ősszel a tél elől), a többi inkább csak a kertben, lugasban ver tanyát. De még ezek mérge sem veszélyes az emberre, még a kisgyerekekre sem (kivéve, ha allergiás reakciót vált ki a mérge a szervezetben, de ez viszonylag ritka). A harapásuk általában nem veszélyesebb vagy fájdalmasabb egy darázscsípésnél, és mindet tudják ma már kórházban kezelni is, ha arra lenne szükség (nyak, lágy részek vagy hasonlók marása esetén).
2013. okt. 30. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tartok pókokat.Még egy sem fújkált és támadott rám.A számba sem másztak bele alvás közben.Csak az ízeltlábúakra veszélyesek általában.A cselőpókomat meg is szoktam símogatni vagy a kezembe veszem.Halálos a marása.A legyekre nézve!:)
2013. okt. 31. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!