Van a konvektorban szénmonoxidjelző?
Parapetes konnvektorban nincs,mivel zárt égésterű készülék,és az égésterméket közvetlenül a szabadba vezeti.
Röviden a cserére vonatkozóan: átb-sztak.
mehetsz a fogyasztóvédelemhez esetleg.ha a régit otthagyta, akkor az jó.
lehet, hogy égésbiztosítót cseréltek csak. de ezt sem mindig kell, csak a lángterelőt kissé meggörbíteni, hogy oda menjen a láng ahova kell.
nekem azt mondták más ügyben, hogy a fogyasztóvédelemmel olyat nem érek el, hogy kapok vissza pénzt vagy bármi hasznom lesz, max őket bűntetik meg, azzal meg nem érek sokat, viszont rámegy a pénzem, hogy ajnlott levélbe ilyen-olyan dolgokat küldök még lehet fizetnem is kell a vizsgálatért, stb-stb.
mindenesetre írtam a mukinak, hogy szerintem itt valami nem fair, azt mondta, utánanéz, ha jogos, visszakapom a pénzt (mert nem a muki csinálta, hanem a cégen belül valaki), de most meg nem találja a számlát, pedig nálam megvan a számla egy példánya, szóval meglátjuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!