Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Férfiak! Tényleg olyan nehéz...

Férfiak! Tényleg olyan nehéz a WC csészébe célozni és mellé? Vagy csak az én férfi rokonaimnak esik nehezére?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

szerencsére csak egyetlen férfival kell megosztanom a lakásom, aki szeret annyira, h képes ülve pisilni :) egyszer elmagyaráztam neki, hogy ezzel megkönnyíti az életem, nem kell naponta sikálnom a wc környékén, több időnk marad hasznos/huncut dolgokra ;)

nyilvános helyen persze sem én, sem ő nem ülne rá a wc-re.

2013. okt. 24. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Vree válasza nem egészen pontos amit a férfi nemi szerről ir. A makk utolsó belső szakasza,a vizeletet spirálba fordítja .Pontosan azért,mert a férfiak állva pisilnek,és ne legyen mindenük olyan.Ezt maga a természet oldotta meg igy .A nők pisilése szétszórt,nem véletlen hogy csak guggolva

kis terpeszben ,vagy wc re ülve tudnak .

A férfiaknál természetesen ez a súgár az életkor előrehaladtával csökken .Ebbe sok minden belejátszik már .

Ahogy gyengülnek a húgyhólyag izmai,és egyebek ,egyre gyengébb lesz

2013. okt. 24. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy technikai kérdésem lenne:

Aki férfi és ülve vizel, az hogyan oldja meg, hogy felálláskor ne csepegtesse össze az ülőkét? Lenyúl és megtörli papírral?

Én meg vagy hazudok, vagy baromi ügyes vagyok, de nem szoktam körbepisálni a WC-t!

:)

2013. okt. 24. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Ennyi szakszerű, pontos, szemléletes magyarázatot! Köszönöm kedves férfiak, kicsit megbocsátóbb leszek ezentúl.
2013. okt. 24. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű a fityma el tudja téríteni, főleg a legelején, ha meg szex után vizel az ember akkor aztán szinte permetez.
2013. okt. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!