Férfiak! Tényleg olyan nehéz a WC csészébe célozni és mellé? Vagy csak az én férfi rokonaimnak esik nehezére?
Erről eszembe jutott egy kép:
Szóval nem olyan egyszerű és szabályos ez a folyamat, mint ahogy azt a nők elképzelik.
Mióta én takaritom a wc-t,azóta mindig pontosan célzok.
(előtte nem figyeltem annyira,cseszegett is az asszony,de mióta az én melóm,mert én fröcsögtetem össze,azóta éjjel is beletalálok)
Én ülve csinálom, így nem merül fel a probléma.
De egyébként nem egyszerű kihívás. Ha nő vagy, akkor egyetlen irányba célzol - lefelé. Ha férfi és állva pisilsz, akkor a magasságot és a hosszúságot is tartanod kell, de ez a könnyű része - biztosra veszem, hogy a legtöbben célba találnak az első lövésnél. A nehézség fenntartani ezt mindvégig, mert ahogy a vizelet bősége csökken, úgy hanyatlik a vizelés szöge, tehát egyre közelebb kell állni a csészéhez hogy ne menjen mellé. A legnagyobb nehézség hogy míg a nők szerve egy kerek nyílás, a pénisz nyílása egy csíkszerű rész, amit a vizelet nyom szét. Ez azt jelenti hogy a vizeletbőség esésével elkezd "félretartani", mert a nyílás erő nélkül összeszűkül. Változó hogy kinek milyen a pénisze, tehát egyeseknél ez nagyobb probléma lehet. De nehéz elkerülni, hogy a végső stádiumban egy pár csepp ne essen mellé.
Ha mindenáron el akarod kerülni akkor két megoldás van: vagy ülve vizelsz, vagy közvetlenül a csésze fölé állsz és egyenesen lefelé vizelsz. (Ha az illemhely formája ezt lehetővé teszi.)
Nem is beletalálni a nehéz, csak pár a legtöbb wc-nek olyan a formája, hogy belemegy, rámegy a csésze falára és a fele visszafröcsög.
Meg az amit írtak: a vége fele csökken a nyomás, és akkor aztán mehet mindenfelé.
Egyre gyakrabban én is ülve csinálom inkább, de nyilvános wc-re nem fogok ráülni és úgy pisilni, az tuti.
Amúgy a tökéletes megoldás a piszoár lenne, csak hát nem mindenki engedheti ezt meg magának.
Vree kimerítette a válaszadás lehetőségét, ehhez hozzátenni nem sokat lehet.
Egy dolgot csak: a nőknél is van olyan, hogy félrehord, főleg, ha miután az ember sokáig szorongatta, és beszabadul a vécébe. Nyilvános klotyókon a lebegésnél előfordul, hogy oldalirányban egy kicsi kispriccol. De ezt a csak az érdekesség kedvéért mondtam el. :))
A takarítós úriembernek meg üdvözletem, így kellene mindegyiküknek felfogni a dolgot. :)
#5 jól mondja, egyébként annyit tennék hozzá hogy mikor a téma kapcsán rákerestem, kiderült hogy a piszoártervezés az egy komoly szakma, nem csak a csésze formáját/magasságát kell eltalálni, de -ezt kapd ki-még olyan cikkeket is találtam, amik azd vesézik ki, hogy milyen dizájn módszerekkel lehet pszichológiailag motiválni a célra tartást.
Ki hitte volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!