Hogyan lehet elűzni a galambokat?
Beépített teraszunk van a hálószoba végében, ahol az ablak mindig nyitva van.
Pár napja két galambot vettem észre, estére a teraszra fészket csináltak, és le is rakott egy tojást. Ezt - sajnos - kénytelen voltam kitenni, azóta csukva van az ablak, de a galambok minden nap itt ülnek az ablakban, van, hogy csak idenéznek, vagy hogy folyamatosan.
Hogy tudnék megszabadulni tőlük, hogy végre ebben a melegben éjjel nyitott ablaknál aludhassak?
Szúnyoghálón mit kell csináltatni, főleg ha még fatokos is az ablak... ?:(
A szúnyoghálóhoz, ha OBI, Tesco, KiKa, stb...
De szerintem vidéken is kapni kis barkácsboltokban kész méretre vágott és abban van egy 5-8mm széles öntapadó tépőzár szerűen használható ragasztószalag. :)
A lényeg hogy a jó tapadás meg legyen, előtte az ablakkeretet, jól por és zsírtalanítsátok le, erre jó a sebbenzin vagy a háztartási benzin is, (vigyázat, ne dohányozzatok a közelben), mert tűzveszélyes. !:)
Aztán ha fatokos az ablak, még a biztonság és jobb védelem érdekében, hogy még a szúnyog se menjen be és egyéb, nem kívánatos vendég éjszakára egy tűzőgéppel, amit kp.800-1200-Huf-ért megtudsz venni, igaz még kell bele tűzőkapocs is, de van, hogy hozzá van csomagolva gyárilag is valamennyi, hogy a kétbalkezeseknek fogalmuk legyen róla, hogy milyen a tűzőkapocs… :)
Szóval, ezzel 10-15-20 centinként megtűzhetitek az ajtó vagy ablak kerethez a hálókat… ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!