Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek milyen színűek a...

Nektek milyen színűek a szobák otthon? Mivel próbáltátok egyedivé tenni? ( színre gondoltam)

Figyelt kérdés

2013. okt. 13. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:

fiú gyerek szoba: kék

lány gyerek szoba: rózsaszín és egy nagyobb szivacsból csillagot vágtam ki majd bordós festékkel lekentem és nyomkodtam össze vissza a falra

berendezett céltalan szoba: alsó negyede sötét lila,a maradék nagyon nagyon halvány lilás

mi szobánk:világos zöld és a leírt szivacsos módszerrel kört vágtam és kicsivel sötétebb zöld festéket rákenve nyomkodtam a falra itt ott.

2013. okt. 13. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Tapéta, alul matt piros, felül narancs-barna valamilyen árnyalata, középen egy ilyen dekor tapétacsík választja el a kettőt. Leírva lehet, hogy hü..lyén hangzik, de nekem tetszik.
2013. okt. 13. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

V,sárga,és v.zöld .A szobákba a világos ,meleg színek valók ,nem hideg ,ridegek .Egy fiú szobát sem festenék soha kékre . A múlt berögzött színe ez.Ami kék az fiús,ami

rózsa színű,az meg kislánynak való .

2013. okt. 13. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Nappali: barackvirág, felső bordűr ez fekete fehér.

Háló: itt is bordűrös megoldás csak középen. Alsó fele forralt bor, felül levendula. Közte a bordűr ezüst fekete fehér virágos.

Előszoba: citromsárga

Konyha: pálmazöld

Füri: fekete fehér csempe és fölötte narancs sárga tapéta.

A wc sima fehér :)

2013. okt. 14. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

nappali: szürke-fehér, és fekete padlószőnyeg.

konyha: narancssárga-szürke-fehér, attól egyedi, hogy a konyhaszekrényt mi festettük. Megkaptuk egy ismerős randa konyhaszekrényét, lefestettük fehérre, és keresztbe össze-vissza becsíkoztuk naranccsal és szürkével. (a narancssárga állítólag meghozza az ember étvágyát)

fürdő: mélyzöld-fekete. egyedi az üvegmatricáktól, amiket mindenhova raktam.

Háló: vajsárga, vagy inkább habosra vert tojássárga. Néhol levertük a vakolatot, és a téglákat kikentük lenolajkencével. Ettől fényesek lettek.

2013. okt. 14. 18:01
 6/8 anonim válasza:
A szobám menta zöld és fekete virág formájú falminta van rátéve. Nagyon egyedi és mutatós.:Ö
2013. okt. 25. 21:34
 7/8 anonim válasza:
egy kis kreativitás, vonalzó meg téza szalag csodákra képes
2013. okt. 27. 22:36
 8/8 anonim válasza:
Nekem olyan a szobám, hogy fényben szürke sötétben kék :)
2013. nov. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!