Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki lehet e cserélni egy...

DBLOOD42 kérdése:

Ki lehet e cserélni egy szelep belsejét külön?

Figyelt kérdés
Több szelep is csöpög a lakásban, kicserélni ezeket 2000 Ft / db lenne körülbelül (csak alkatrészárat számolva). Nem lehet e megvenni valahol külön a szelep "belsejét", ami az elzárást végzi? Elnézést kérek, nem vagyok szakember, nem tudom a megfelelő szakkifejezést.

2013. okt. 7. 04:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5-ös v ok.Azt látni,hogy 1 elzáró szelep belseje,de ennyi. Jó sza.. a kép, telefonos ? Ilyen szelepnek a belseje ? [link] És hol eresztette a vizet,mert lehet,hogy elég lenne csak gumigyűrűt cserélni a tengely belsejénél,és a külső rész tömítésénél. Ezt zégergyűrű fogta be v csavarosan volt a helyén?
2013. okt. 10. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Vidd be egy szerelvényboltba,és adnak másikat,jót.

Ehhez hasonlót 500 körül vettem.

2013. okt. 10. 13:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, sajna ennyit tud a telefonom.

Van rajta menet, azt hiszem annak segítségével volt becsavarva. Ilyen van a csaptelepeimben is, legalábbis első blikkre. Ja, és igen, ez sarokszelepből van, bár apám buherálta. Van ilyenből vagy három-négy még itthon, gyanítom mind ilyen (elhasználódott) állapotban. A fehér rész teflonszalagtól fehér, ott volt becsavarva.

2013. okt. 11. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!