Gyűjtitek a pontokat a Tescoban az ezüst ékszerekért? Megéri venni és vásároltok is ilyen ékszert?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 16:42
1/6 anonim válasza:
Nem gyűjtöm és nekem nem is nagyon tetszenek azok az ékszerek.
2/6 anonim válasza:
gyűjtöm, csak az ékszerek nem ezüstök.
3/6 anonim válasza:
Dehogynem ezüst... 925-ös sterling ezüstből készültek az ékszerek. Sterling vagyis valódi, teljes értékű.
4/6 anonim válasza:
Gyűjtöm a pontokat, mert úgyis sokszor ott vásárolunk. Az ékszerek viszont szerintem nem túl szépek. Hasonlókat a vaterán is lehet kapni, ugyanennyiért, és még pontokat sem kell hozzá gyűjteni.
5/6 anonim válasza:
Nem gyűjtöm, mert szerintem egy becsapás az egész. Nemrég a konyhai serpenyők és palacsinta sütőkért ment ez a pontgyűjtés, és a végén mi volt? nem vitték el a pontgyűjtők és akciósan odaadták a 8500 Ft-os serpenyőt 3000-ért. Na inkább megvárom, hogy akció legyen. És a minőségről nem is beszélek.
6/6 anonim válasza:
rajta van a szórólapon hogy nem ezüstök:( Csak pl ezüst kapoccsal vagy hasonlók
Aztán a serpenyős duma. Nos aozk nem ugyanazok a serpenyők voltak. Próbáltad volna a kettőt megemeleni. Mennyi különbség van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!