Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tisztíthatnám meg az...

Hogyan tisztíthatnám meg az ezüst láncomat?

Figyelt kérdés

régebben szép, fényes ezüst volt, most pedig sötétebb, feketés kicsit, sokáig nem hordtam, most újra megtetszett, hordani akarom. :) de hát így nem lehet... várnám az otthoni bevált praktikákat, hogyan sikerülhet :)

köszi!

ui: a lánc csavart lánc, olyan képet nem találtam, mint ami az enyém, de ehhez hasonló,csak ezüst, és kisebb:

[link]

2010. okt. 10. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Mosd át fogkrémmel aztán szép lesz :)
2010. okt. 10. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogkrém+körömkefe
2010. okt. 10. 14:00
 3/6 anonim válasza:
szódabikarbóna+kefe (kicsit nedvesen)
2010. okt. 10. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Régi fogkefe + fogkrém. Tökéletesen letisztítja.
2010. okt. 10. 15:56
 5/6 anonim válasza:

csavart láncnál sztem nehéz dolog a fogkrémes tisztítás, a legegyszerűbb, ha vizet teszel fel forralni, abba pedig belerakod a láncot és szódabikarbónát raksz rá. ne ijjedj meg, pezsegni fog. ezt többször is megismételheted, ha kell, szép lesz tőle az ezüst. nekem egyszer a nyakláncom úgy befogta a termálvíz, h kb már lila volt, így hoztam vissza az életbe, nekem bevált :)

22/L

2010. okt. 10. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

én az ezüstgyűrűmet így tisztítom...

egy poharat kibélelek alufóliával, ebbe forróvíz, és annyi só, hogy telített sóoldatot kapj (annyit teszel bele, hogy már ne tudjon feloldódni)...ebbe egy éjszakát ázik, másnap reggel tiszta vízzel lemosod alaposan, és voilá: szép fényes a nyakláncod:)

2010. okt. 11. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!