Melyik a legszebb, legélhetőbb magyar város szerintetek?
Figyelt kérdés
Népesség az mindegy.Én Veszprémre esküszöm,lehet építészetileg nem a legszebb városunk,de személyesen igen kötődöm hozzá.Valamint Keszthely,Pápa,Sopron,Szombathely,Kőszeg,Mosonmagyaróvár és Szentendre is az élmezőnyben van.Szerintetek?2013. okt. 3. 21:05
1/10 anonim válasza:
Annyi szép hely van, hogy szerintem értelmetlen és lehetetlen is egyet kiválasztani, legfeljebb kis régiókon belül. Buda másként szép, mint Pest, és Budapest másként szép Esztergom, vagy a Balatoni üdülővárosok.
Az én térségemben Gödöllő az, amire ráillik a legszebb, legélhetőbb jelző.
2/10 anonim válasza:
Nekem kettő van. Az egyik a szülővárosom Budapest. Gyönyörű helyek vannak ott. A másik Eger.. Örömmel vennék ott házat, de sajna nincs annyi pénzem..:)
3/10 A kérdező kommentje:
Eger valóban szép,mind építészetileg,mind fekvését tekintve,viszont 1-2 része nagyon rossz állapotban van.Nyilván erről a vezetés tehet.Egyébként én is jól éreztem magam ott.
Budapest meg nekem is a szülővárosom,és nagyon szeretem,de most inkább a nála kisebb városokra vagyok kíváncsi.Gödöllőn még nem jártam :)
2013. okt. 3. 21:36
4/10 anonim válasza:
Két éve lakom Kőszegen...beleszerettem,gyönyörű,nyugodt...olyan hely,ahol az ember leakar élni egy életet.
5/10 anonim válasza:
Eger? Ezt komolyan gondoljátok? Ez a legélhetetlenebb város. Mo. legdrágább városa. Alig van munkahely. Ráadásul elég rossz állapotban van az egész. Örülök, hogy eljöhettem innen.
6/10 anonim válasza:
Én leginkáb az É-K térséget javaslom,ez is M.ország nem csak a Dunántúl.Ózd,Miskolc,Salgótarján.Gyönyörű környezet,sok napsütés,télen-nyáron egyformán "barna bőrű" egzotikus emberek.Errefelé nem lehet unatkozni!
7/10 anonim válasza:
Én Győrre szavazok. Itt nőttem fel, nagyon szép, sok a zöld kevés a csöves és kevés a cigány. :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem Tatabánya, Győr, Budapest, Sopron és Eger a legszebbek Magyarországon.
9/10 anonim válasza:
Keszthely a legszebb magyar város.
2. Siófok
3. Eger
A 100 ezer fő feletti nagyvárosok közül pedig Győrre szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!