Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A solida vegyestüzelésü...

Kovacs győrgy11 kérdése:

A solida vegyestüzelésü kazánnál hogy használjátok a kémény füst elzárot? Kösz.

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 19:20
 1/1 Bereczk Jénos ***** válasza:

Mivel maga a kérdés is ciki, azok akik ilyet használnak, valószínű már nem élnek, talán ez az oka, hogy senki sem válaszol!!!!!!

Valamikor, kályhákon volt ilyesmi, sok értelme ott sem volt!!

Kazánoknál egyáltalán nem jó, ha füstöl, már csak ezért sem jó, a kéményben tűz után pláne felesleges, az égést csak úgy szabályozhatjuk, ha csökkentjük, vagy növeljük a primer huzatot!!!!

Ha megnézzük a mai kazánok képeit, szinte mind vörös lánggal égnek, ezek arra jók, amit a prospektusokban írnak, "bármi elégethető benne", én azt szoktam írni, FŰTÉSRE alkalmatlan!!!!!!!

Sokan megszólnak miket írok, de ilyen kérdések még ma is és 100 év múlva is előfordulnak, tudom hogy nincs értelme, de legalább én tanulok belőle!!

szept. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!