Hol találok olyan weblapot, ahol a különböző varrógép talpak használatát és a különféle varrásfajtákat mutatják be?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 11:35
1/8 anonim válasza:
A varrógép használati utasításában benn van.Minden varrógép más.Próbáld meg a keresőbe beírni a gép típusát,ott talán lesz róla valami.De akár a varrógép használata beírásával is lesz szerencséd.
2/8 A kérdező kommentje:
Használt varrógépet kaptam használati utasítás nélkül, ezért nem igazán boldogulok vele. Köszi szépen. Ja, a keresőben már próbálkoztam, de még nem jártam sikerrel.
2009. nov. 8. 22:01
4/8 A kérdező kommentje:
FIF NM 800, német márka és nem találok hozzá még német nyelvű használati utasítást sem a neten, nemhogy magyart. Valami hasonló gépnek a használatija is jó lenne, vagy valami kiindulópont, hogy mit milyen talppal és mit milyen varrással érdemes varrni. Én ugyanis laikus vagyok, most tanulok varrni és jó lenne néhány praktika.
2009. nov. 9. 09:06
5/8 anonim válasza:
Szia!
Mármint a varrógépen nem boldogulsz el hogy mi mit csinál vagy az anyagfajtákat nem tudod hogy hogy varrd?
Én is nem rég kezdtem el varrni és megvettem a burda varrós könyvét, sokat segített.
6/8 A kérdező kommentje:
Én is épp ma kaptam kölcsön a burdás könyvet, még nem néztem bele, de állítólag tényleg hasznos.
2009. nov. 13. 17:28
7/8 anonim válasza:
beírod googleba, hogy milyen géped van, s mit keresel hozzá :)
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: A keresővel kezdtem és mivel ott nem találtam semmit azért írtam ide, hátha vkinek ilyen gépe van.
2009. nov. 16. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!