New York vagy Los Angeles?
Figyelt kérdés
Ha lehetőségetek lenne NY be vagy L.A. ba kiköltözni, melyiket választanátok? Lehetőleg olyan írjon aki járt legalább az egyik városban. Milyen a környezet? A levegő, az emberek?2013. szept. 17. 16:39
1/3 anonim válasza:
Los Angeles klímája elég jó télen is, de van aki nem szereti a 40 fokos hőséget hónapokon át. NY-ban jó a tömegközlekedés, LA-ban szinte nem létezik, mindenki kocsival jár. Én Los Angelest választanám ha mindenképpen kéne, de nekem ott is minden mű volt és sikerült eltévednem a kertvárosban amikor gyalog indultam neki, annyira sablon volt egy magyar városhoz képest. Los Angelesben kicsit beképzeltebbek az emberek és ott a négerek nem olyan nagy probléma mint NY-ban. Van olyan rész, ahol csak mexikói bevándorlókkal találkozik az ember és ők elég normálisak. Szerintem LA-ban a levegő jobb és több lehetőség van szabadtéri programra. NY viszont jóval közelebb van, fele ár.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál.
2013. szept. 18. 18:19
3/3 anonim válasza:
Még nem voltam se NY-ben és még LA-ban sem, de LA-ba szeretnék tanulni - dolgozni és élni. NewYork egy kicsit nekem zsúfoltnak tűnik, nagyon nagy a pörgés, az épülettömbök a szmog meg minden. LA nekem jobban tetszik, ott is megvannak ezek a dolgok de akkor is :D Lehet hülyeséget mondtam, de nekem tényleg jobban passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!