Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » New York vagy Los Angeles?

New York vagy Los Angeles?

Figyelt kérdés
Ha lehetőségetek lenne NY be vagy L.A. ba kiköltözni, melyiket választanátok? Lehetőleg olyan írjon aki járt legalább az egyik városban. Milyen a környezet? A levegő, az emberek?

2013. szept. 17. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Los Angeles klímája elég jó télen is, de van aki nem szereti a 40 fokos hőséget hónapokon át. NY-ban jó a tömegközlekedés, LA-ban szinte nem létezik, mindenki kocsival jár. Én Los Angelest választanám ha mindenképpen kéne, de nekem ott is minden mű volt és sikerült eltévednem a kertvárosban amikor gyalog indultam neki, annyira sablon volt egy magyar városhoz képest. Los Angelesben kicsit beképzeltebbek az emberek és ott a négerek nem olyan nagy probléma mint NY-ban. Van olyan rész, ahol csak mexikói bevándorlókkal találkozik az ember és ők elég normálisak. Szerintem LA-ban a levegő jobb és több lehetőség van szabadtéri programra. NY viszont jóval közelebb van, fele ár.
2013. szept. 17. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál.
2013. szept. 18. 18:19
 3/3 anonim válasza:
Még nem voltam se NY-ben és még LA-ban sem, de LA-ba szeretnék tanulni - dolgozni és élni. NewYork egy kicsit nekem zsúfoltnak tűnik, nagyon nagy a pörgés, az épülettömbök a szmog meg minden. LA nekem jobban tetszik, ott is megvannak ezek a dolgok de akkor is :D Lehet hülyeséget mondtam, de nekem tényleg jobban passzol.
2013. szept. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!