Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Le lehet-e válni a fűtésről?

Le lehet-e válni a fűtésről?

Figyelt kérdés
Régi építésű társasházban lakom, egyedi fűtésű. Ami azt jelenti, hogy az egész háznak (kb. 50 lakás) van 1 kazánja, illetve most lettek napelemek építve, amit 5 évig kell a bank felé törleszteni. Ami azt jelenti, hogy a fűtés- és meleg víz havi díja 5 évig tuti ennyi marad. Ez az összeg általányban (télen-nyáron) 28.700 FT!! Ami ugye rengeteg. A kérdés az lenne, hogy le tudnék. e valahogy válni a rendszerről, ha igen, hogy? Előre is nagyon köszi a válaszokat!
2009. nov. 1. 19:12
 1/6 anonim válasza:
28,700ft sok? Akkor nem tudod én mennyi villanyt fizetek.. havi 100,000 a rezsi.. csak..
2009. nov. 1. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Az se kevés..De én 48 nm-re a havi 70.000et is sokallom rezsinek(pláne úgy, hogy se hitel, se lakbér)..Szóval továbbra is várom az ötleteket.
2009. nov. 1. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Bizony sok! Nekünk egy 40m3 garzon nyári rezsije 10e Ft
2009. nov. 1. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van kémény, akkor le tudsz válni,saját gázkazánnal.De úgy tudom, minden lakó hozzájárulása szükséges.Pontosan az önkormányzatnál és a "fűtőműveknél" járj utána.
2009. nov. 1. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm. Esetleg, hogy milyen költségekkel járna egy ilyen leválás?
2009. nov. 1. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Tömören: drága. Hosszú időn át térül meg, igaz, utána már "kellemes" a fűtésár.
2009. nov. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!