Hogyan készítsek naptárt?
Karácsonyra szeretnék készíteni egy naptárt.
Paint-tel megcsinálom, azzal nincs gond, de milyen tárgyak kellenek hozzá, hogy jól nézzen ki? Akasztó, stb.
És milyen lapra nyomtassak?
Előre is köszönöm a segítséget!
En pont most keszitettem egy naptart, szoval frissek meg az infoim :)
Velemenyem szerint a naptaroldalakat kemenyebb lapokra kellene nyomtatni, esetleg foto papirra, de ez nem olyan lenyeges. Papiruzletbe vehetsz atmeneti papirt a kartontipusu es a szimpla vekony kozott.
En egy nyomtato-butikban nyomtattattam ki, es ott megkertem a not, hogy tegyen spiral fogot ra, mint az a fenymasolt konyveknel megszokott. Nem is akart penzt elvenni a spilarert, igy nem jottem ki dragan, es rendkivul izleses es praktikus lett.
Viszont ha otthoni alapanyagokkal szeretnel csak dolgozni, akkor kinyomtatod a naptarat es lyukasztoval preselsz egy lyukat fenn kozepre, majd valami szebb szalaggal atkotod. Kevesbe izlesess, de hazikeszitesu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!