S. O. SMit készitsek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
szóval anyumnak lesz a szülinapja..november 10.-én és szeretnék késziteni valamit neki(kézimunka)..vagy valami szép képeslapot vagy ilyesmit..kérnék ötleteket,linkeket,tippeket..még valami nincs nyomtatom igy olyat ne irjatok amihez szükséges nyomtato..köszönöm..és ha lehet hamar irjatok mert a november 10.-e mindjárt itt van..köszi előre is2010. nov. 4. 14:24
1/5 anonim válasza:
Hímezhetsz valami szép virágot, fűzhetsz gyöngyöt - ezekhez rengeteg minta van a neten, de te is kitalálhatsz bármit. Vagy csinálhatsz marcipánfigurát, süthetsz süteményt..
Linket azért nem írok, mert ha peírod keresőbe hogy pl. pillangó, kiválasztasz egy szimpatikusat és átrajzolod papírra, akkor rögtön ott a minta a hímzéshez :)
2/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok himezni:(..de azért köszönöm!
meg varom a válaszokat!
2010. nov. 4. 14:55
3/5 A kérdező kommentje:
kérlek segitsetek....már csak négy napom van:(
2010. nov. 6. 08:10
4/5 anonim válasza:
Szerintem is süthetsz neki valami egyszerű, de finom sütit!
5/5 anonim válasza:
szerintem egy kedves képeslapnak is örülne, amire rajzolnál virágokat,kívülre ráírnád, hogy a legjobb anyukának és valamilyen idézetet beleírnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!