Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Oroszországban vagy más...

Oroszországban vagy más országban építenek még panelházakat?

Figyelt kérdés
Szerintem a magyarországi panelházak egy része is élhető, például X. kerület egy lakótelepén vannak kifejezetten kiváló elosztású lakások.
2009. okt. 29. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért,Mo-n már nem építenek panel házakat?
2009. okt. 29. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magát a technikát használják csak gondolom a fűtés rendszer észerübb és nem sporolják ki belölük az anyagott.
2009. okt. 29. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
... és remélhetőleg nem rakják a konyha mellé a budit! :)
2009. okt. 29. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Emeletes házakat ma már a világ minden részén kizárólag előregyártott panelekből készítenek. A lakás méretének, elosztásának ehhez semmi köze. Lehet panelekből olyan házat is építeni, amiben 200m2-es luxuslakások vannak. Magyarországon az alacsony átlagbérek miatt a kisméretű lakásokra van leginkább kereslet, ezért ilyen apró nálunk a panellakások többsége.
2009. okt. 29. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
én a klasszikus négyzetpaneles házakra gondoltam, a magyarországiak 90%-a ilyen, egy klasszikus panelház amiknek a rendszerváltáskor befejezték az építésüket., kedves első válaszoló magyarországon nem
2009. okt. 29. 22:10
 6/7 anonim válasza:
100%

Észak Koreában még most is épülnek

[link]

2013. okt. 27. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Miért,Mo-n már nem építenek panel házakat?"

Miért szerinted építenek?

Nagy mennyiségű olcsó lakásépítéseknél (amire magyarországnak nagyszüksége lenne)ez a legolcsóbb legyorsabb házgyári építesi technológia.

A gond az vele hogy ehhez az építési technológiához ma már nem igen ért senki.Akik meg annakidején még értettek hozzá azok talán már nem is élnek.

2016. jan. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!