Az aludttej (házi tejből altatott) hány nap után fogyasztható?
Figyelt kérdés
2 napja tettem el, már egész jó az illata, de nem rétegződött még. akkor most megiható?2013. aug. 11. 08:52
1/2 Shai-Hulud válasza:
Lötyögtesd meg a poharat, ha már nem olyan híg mint a tej, hanem sűrű krémszerű az állaga, akkor fogyasztható.
Ilyenkor még sima, tejszerű íze van, ha hagyod tovább állni, akkor egyre jobban beérik, és enyhén csípős lesz. Ekkor már különválik a savó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!