Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol találunk számunkra megfele...

Hol találunk számunkra megfelelő lakást?

Figyelt kérdés
Összeszeretnénk költözni a barátommal Pesten,vmi olcsó albérletbe.Együtt akarunk az alapoktól indulni,egy kisebb összeggel felmenni,kivenni egy albérletet abból,és mellette melózni h megtudjunk élni.Mindketten sulisok vagyunk,és a suli mellett vmi munkát is szeretnénk vállalni,és így építgetni lassan az életünket.Tudtok vmi olcsó albit ami meg is érné?mint környék,mint pénz szempontjából?Igazából az én családom nem fogadja őt el(csak mert nem felel meg a "követelményeknek"(gazdagság..stb) , ő meg nem jön ki jól a szüleivel,ezért gondoltuk h összeköltözünk és új életet kezdünk.
2009. okt. 26. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tanultok, negyon nehéz dolgotok lesz!Egy albérlet, és rezsi, + megélhetéshez minimum 100ezer kell!Annyit suli mellett összetudtok szedni?Mérlegeljetek!Szerintem várjatok még egy kicsit, tudom hogy nehéz, de legalább addig míg befejezitek a sulit, mind a 2 elhelyezkedtek, és akkor ha be van mind a kettőtök jelentve kaphattok házvásárlási hitelt, és akkor nem más lakását fizetitek hanem a sajátotokat!
2009. okt. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!