Homokszűrő szivattyú nélkül működik?
Én sem értek hozzá,de neked nem homok szűrőre lenne szükséget,hanem vastalanitóra .A homok szűrő,mint ahogy a nevében is bent van,a homokot szűri ki .Írod hogy a viz tiszta is .A vizet nem a homok barnitja meg,hanem a vízben
lévő vas,és a klór egymásra hatása .
A POOLTREND Vegyszerismertető füzetében olvastam:
Néhány jótanács arra az esetre, ha a medence vize nem tiszta:
Kútvízzel töltötte fel a medencéjét: Első alkalommal történő megtöltésekor a víz tisztának tűnik, mihelyt azonban első alkalommal hozzáadjuk a klórt vagy aktív oxigént, gyorsan barnás színt ölt. A vízben lévő színtelen vas oxidálódik a klórral vagy aktív oxigénnel és láthatóvá válik. Csak homokszűrő használata esetén használható kútvíz a medence megtöltésére.
1-es, ha nem értesz hozzá, akkor minek írsz. legalább néznéd, meg, hogy mi az a homokszűrő. nem homokot szűr ki, hanem homokon átnyomja a vizet és tisztítja-homok a szűrő közeg.
keress használtat, vagy barkácsoljál egyet a szivattyúhoz, de én inkább vennék, mivel tulnyomásos berendezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!