Brita vízszűrő kancsót használ valaki? Tapasztalatok? Mire jó?
Szia!
Én használom, és szerintem jó. Pl. amikor teát főzök, az edény fala nem lesz vízköves, mint amikor szűretlen csapvizet forraltam még a használata előtt. Errefelé kemény a víz. (Ezáltal látom, hogy tényleg csinált valamit a vízzel.) A növényeket is ilyen, szűrt vízzel locsolom, meg az ultrahangos párásítóba is ilyen vizet öntök, hogy ne vízkövesedjen be. A Brita honlapján ezt írják:
Optimális csapvíz minden célra
Az egyébként biztonságos csapvíz tartalmazhat olyan alkotóelemeket, melyek kedvezőtlenül hatnak a víz ízére, és szagára. Ezen alkotórészek között van klór, szerves szennyeződések, és bizonyos növényvédőszer maradványok. A BRITA vízszűrő kancsó csökkenti a vízben az ilyen alkotók részarányát, és azon kívül a nehézfémeket mint pl.ólom. A meleg és hideg italok is jobb ízűek és tisztább színűek lesznek. A BRITA ideális megoldás a főzéshez és más ételek készítéséhez. A változó vízkeménységet - amely a vízkövesedés okozója, pl. a vízforralókban - szintén jelentősen csökkenti.
Én tudom Neked ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!