Ötletek a szobámhoz?
Figyelt kérdés
Nem sokára költözni fogunk és a szobám valószínűleg nem lesz túl nagy. Tippeket szeretnék arra, hogy hogyan dekorálhatnám ki. Valószínűleg festésre nem lesz lehetőségünk és új bútorokat sem szeretnék, csak néhány apróságot amitő hangulatosabb és vidámabb lesz a szobám. Tudtok segíteni? (Linkek is jöhetnek)2013. júl. 21. 17:08
1/4 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
milyen a stílusod?
2/4 A kérdező kommentje:
12 éves lány vagyok. Szeretem a zenét, meg a színeket.
2013. júl. 21. 18:13
3/4 anonim válasza:
Mi ma voltunk venni a barátnőmmel falmatricát. Szerintem nagyon fel tudja dobni a szobát, főleg, ha találsz olyat, ami úgy érzed, valóban téged jellemez. Egyébként nyomtass ki/hívass elő képeket, amiken a családoddal/barátaiddal vagy, rakd keretbe, vagy akár falra/szekrényre is ragaszthatod. De kedvelt a poszteres megoldás is. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! :) :)
2013. júl. 23. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!