Evőeszközre ragasztott papírcíme ragasztóját mivel lehet leszedni?
Figyelt kérdés
A bolti nagyokosok minden egyes villára ragasztottak egyet...
A papír lehúzása után a ragasztó gyönyörűen ottmarad :(
Körömlakklemosóm nem acetonos, így hatástalan, 75%-os gyógyszertári alkohol szintén nem vitte le. Egyéb ötlet?
2013. júl. 16. 08:32
1/4 anonim válasza:
Forro mosogatoszeres vizbe aztasd be, aztan vimmel tudod eltavolitani.
3/4 anonim válasza:
Én is dörzsike/fémszivacs megoldásra szavazok. persze szigorúan nem felkaristolva az evőeszközt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Első körben a mosogatógépre bíztam, amiben tűzforró erős gőz van, de az se segített, végül a ragasztót CIF + SZIVACS DÖRZSI FELE megoldással sikáltam le. Hátránya, hogy elvesztették a villák hátulja a fényüket, pedig újak... de legalább lejött. A cif valóban csodaszer, szinte minden felületre beválik, gondolhattam volna előbb is rá :)
2013. júl. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!