Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hódmezővásárhelyi panelosok!...

Hódmezővásárhelyi panelosok! Mennyi fűtésetek?

Figyelt kérdés

Mennyi a távhő télen ill. nyáron?

Van e mérő felszerelve?

Hány fok van?

Hányadikon laktok?

Melyik utcában van a lakásotok?

Milyenek a nyílászárók?

Ismerősöm az Éva utcában lakik 5 emeletesben a zárószinten, mérő van felszerelve, régi nyílászárókkal. Csak télen kell távhő díjat fizetni havi kb. 12.200,- leolvasás után még általában kap vissza, úgy, hogy 20-21 fokot tart a másfél szobás lakásban. Nyáron nincs távhődíj, mert Fideszes polg.mester elengedte.

Minden vásárhelyi tényleg csak ennyit fizetne a panelban?

Számomra ez hihetetlennek tűnik. Így megéri panelbe lakni.

2009. okt. 18. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Off. Egyébként is megéri, ha nyáron fizetni kell, akkor is, akárhol is legyen az a panel. Az csak duma, hogy ők milyen sokat fizetnek. Próbálnák ki a gázfűtést, vagy a fafűtést. De úgy tudom, hogy Vhelyen a legolcsóbb a távfűtés szinte az egész országban, úgyhogy én símán elképzelhetőnek tartom ezt az összeget. Na, ezért is gondolkodom erősen, hogy innen mellőle, egy kis faluból beköltözöm egy kényelmes panelbe...

Kíváncsi vagyok a válaszokra... :S

2009. okt. 18. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi is konvektoros lakásba lakunk Vásárhelyhez közel, Algyőn. Ha tényleg csak ennyi lenne a panel fűtése, akkor erősen elgondolkozunk a költözésen.
2009. okt. 19. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

OFF. Mi Sopronban lakunk. Anno, mikor megvettem a panellakásomat mindenki hülyének nézett, de én nem akartam életem végéig eladósodni... stb. Illetve mondtam, h mindig is lesznek olyanok, akik majd csak ezeket a lakásokat fogját tudni megvenni. Néhán hónapja említettem pont a férjemnek, ha ez így folytatódik, még ölni fogják egymást az emberek a panellakásunkért:-)

Na, nem mintha keveset fizetnénk, de a férjem nagymamája a szigeteletlen házában többet fizet a gázfűtésre, és ha megyünk, még a pohárban is megfagy a víz, annyira hideg van, mert nem mert fűteni. Akkor most megéri?? Bocs az offért, a vásárhelyi helyzethez nem tudok hozzászólni.

2009. okt. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!