Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS! Mi lehet ez a szag?

SOS! Mi lehet ez a szag?

Figyelt kérdés

A párommal az anyukájánál lakunk. Tegnap este, mikor aludni készültünk beköszöntünk még neki, de amint kinyitottuk a szobaajtaját valami furcsa szagot éreztünk. Nem tudom mi lehetett, de fertőtlenítő szagra emlékeztetett, inkább olyan hypo szaga volt.Nem volt annyira erős, de azért kinyitottuk az ajtót, hogy szellőzzön a szoba. Kb. olyan 3 órával később megint ránéztünk és egyre erősebb lett a szag, így áthívtuk hozzánk aludni. Ma reggel pedig amikor benyitottunk a szobába eszméletlen büdös szúrós szag áradt ki a szobából. Tényleg ilyen hypora emlékeztető szaga volt. Nem tudom mire vélni a dolgot, mert egyáltalán nem is használunk otthon hypot, egyedül floraszeptet, de nem olyan szaga volt és szobában az nem is használjuk.

Én úgy gondolom, hogy ha a párom nem hívja át hozzánk aludni, nem biztos, hogy reggel már felébredt volna.

Reggel fejfájással is ébredt, mert azért elég sokat belélegzett belőle az este amíg aludt.

Szóval, elképzelésem sincs, hogy mi lehet az a szag, ami az egyik pillanatról a másikra keletkezett.

Szerintetek? Tudnátok segíteni?

2009. okt. 17. 10:02
 1/3 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzátennék, hogy tegnap este begyújtottunk a mi szobánkban lévő cserépkályhával, viszont nem először.

Nem hiszem, hogy szén-monoxid lenne, mert akkor annak nálunk kellett volna jelentkeznie.

2009. okt. 17. 10:04
 2/3 anonim válasza:
100%
valószinü hogy nem szénmonoxid, inkább valamilyen gomba, vagy penész álhat a háttérben. alaposan körbe kell nézni a butorok ill az ágy vonzáskörzetében.esetleg ha van padlószönyeg akkor az alatt.
2009. okt. 17. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A szén monoxidnak nincsen szaga, pont azért olyan veszélyes, mert nem lehet észrevenni.

Egyébként nem tudom, mi lehetett, de én tuti feltúrnám a szobát, hogy tudjam egyátalán honnan jön a szag pontosan.

2009. okt. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!