Mit lehetne tenni? Hova lehetne fordulni?
Saját tulajdonú lakásunk van. Rettentő vékonyak a falak. Olyannyira, hogy szó szerint, - mivel a hálószobánk a szomszéd fürdőszobájával szomszédos - azt is áthallom, hogy hogyan végzi kisdolgát, a nagyról nem is beszélve. Csepp-csepp-csepp...stb.stb.
Reggelente, az hagyján, hogy fenntről jönnek a szomszédok lefelé és a gyerek visit/ egy gyerekes család lakik rajtunk kivül a házban/, ez nem is baj, de miért pont a mi ajtónk előtt teszi ezt?! Ez annnyira nem érdekel, bár annak a szüleit is fel tudnám rúgni, mikor hagyják orditani a gyereket, mennek, mint akik meg sem hallják. Teszik ezt kora hajnalban és akkor amikor az Én gyerekem is alszik és közvetlen a bejárati mellett van a kisszoba.
A felettem lévő bácsika, minden reggel fél hatkor bekapcsolja a szokol rádióját és csak azt a monoton morgást lehet hallani. Tuti, hogy a radiátorra teszi, hogy még jobb legyen a hangzás...Ahogy felkeltem annyira, hogy már ne tudjak vissza aludni, elhalkul.
Mit lehetne tenni? Kihez lehetne fordulni? Már más szomszédokkal is beszéltem és Ők is panaszkodtak, hogy mindent lehet hallani...
Hangszigetelés a megoldás. Ha van kellő elszánás, és az anyagiak is rendelkezésre állnak, akkor lehet, h tudok segíteni!
A mailcímem publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!