Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni? Hova...

Mit lehetne tenni? Hova lehetne fordulni?

Figyelt kérdés

Saját tulajdonú lakásunk van. Rettentő vékonyak a falak. Olyannyira, hogy szó szerint, - mivel a hálószobánk a szomszéd fürdőszobájával szomszédos - azt is áthallom, hogy hogyan végzi kisdolgát, a nagyról nem is beszélve. Csepp-csepp-csepp...stb.stb.

Reggelente, az hagyján, hogy fenntről jönnek a szomszédok lefelé és a gyerek visit/ egy gyerekes család lakik rajtunk kivül a házban/, ez nem is baj, de miért pont a mi ajtónk előtt teszi ezt?! Ez annnyira nem érdekel, bár annak a szüleit is fel tudnám rúgni, mikor hagyják orditani a gyereket, mennek, mint akik meg sem hallják. Teszik ezt kora hajnalban és akkor amikor az Én gyerekem is alszik és közvetlen a bejárati mellett van a kisszoba.

A felettem lévő bácsika, minden reggel fél hatkor bekapcsolja a szokol rádióját és csak azt a monoton morgást lehet hallani. Tuti, hogy a radiátorra teszi, hogy még jobb legyen a hangzás...Ahogy felkeltem annyira, hogy már ne tudjak vissza aludni, elhalkul.

Mit lehetne tenni? Kihez lehetne fordulni? Már más szomszédokkal is beszéltem és Ők is panaszkodtak, hogy mindent lehet hallani...

2009. okt. 16. 08:56
 1/3 anonim válasza:
100%
Költözés vagy hangszigetelés (nem tudom van-e még ilyen cég, aki ezzel foglalkozik). Új építésű lakás esetén a kivitelező megkeresése.
2009. okt. 16. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Hangszigetelés a megoldás. Ha van kellő elszánás, és az anyagiak is rendelkezésre állnak, akkor lehet, h tudok segíteni!

A mailcímem publikus.

2009. okt. 16. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Marad az utólagos hangszigetelés. Van építőiparos ismerősöm, aki tucatszám végzi ezt a munkát. A sz..ul, olcsón megépített házak sajnos, már csak ilyenek.
2009. okt. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!