Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel dobhatnám fel a szobám?

Mivel dobhatnám fel a szobám?

Figyelt kérdés
Rózsaszínek a bútoraim vannak rajtuk 3.D gyönyörű fali matricák a falam rózsaszín azon is van egy fali matrica egy ilyen fekete fa körülötte meg rajta rózsaszín virágok meg ilyen rigók vagy mi.van Cristina Aguilera poszter stb Van a plafonon rózsaszín lampion.Az ágyamon fodros ágy takaró fel van állítva a nagy párnám dísz párnák az éjjeli szekrényem egy szék ami fehér lepedővel van lehajtva van rajta gyertya alatta ilyen fehér tál virág colás üvegbe egy szál mű tulipán kép.radiátoron illatos gyertyák egy vázába mű virág stb.Van kályhám is.szerintetek mivel diszítsem?
2013. jún. 29. 15:45
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
11/L
2013. jún. 29. 15:52
 2/24 anonim ***** válasza:
TNT, SEMTEX,...
2013. jún. 29. 15:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahoyg olvasom a Te szobád már így is eléggé ki van díszítve, több már nem kell bele. Biztosan szép már.
2013. jún. 29. 16:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon klassz lehet a szobád!

a rózsaszín nagyonjól megy a fehérrel.

a kályhát nem díszíteném.

2013. jún. 29. 19:50
 5/24 anonim válasza:
100%

szerintem sem kell agyonerőltetni a dolgot, igy nagyon szépnek tűnik :)

a kevesebb néha több! :) ha túl sok a minta vagy a dízs, akkor zsúfolt hatású lesz a szoba....szóval szerintem kár lenne elrontani

2013. jún. 29. 21:23
 6/24 TappancsMancs ***** válasza:
Csatlakozom a többi válaszolóhoz. Ez így teljesen komplettnek tűnik, talán ha mutatnál képeket lehetne még kicsit alakítani rajta.
2013. jún. 30. 06:45
 7/24 TappancsMancs ***** válasza:
A colás üvegből kivenném a virágot, ez kicsit abszurd ötlet. Olyasmibe kéne tenni amibe jobban illik, kis váza vagy akár egy olyan üvegpohár ami kicsit hasonlít egy vázához. A kályhát mutatni kéne, azt nem annyira szokták díszíteni mert elvileg egy nagyon forró dolog.
2013. jún. 30. 06:53
 8/24 anonim válasza:
100%

Szerintem függönyt cserélhetnél, bár nem tudom milyen a függönyöd (esetleg unod már a mostanit) vagy tegyél rá pillangókat, virágfigurát.Lehet venni függönycsipeszeset is.

A lámpád nem tudom milyen, de csinálhatsz magadnak lámpabúrát.

Én mindenképp fehér színt vinnék még bele, ha mindenképp változtatni,díszíteni szeretnél. A rózsaszín, fekete fehér max színösszeállítás.

Ágytakarót is csinálhatsz patchwork módszerrel. Igaz az babrásabb,meg kell hozzá varrógép, de nem túl bonyolult, cak fő a precizitás.

Én nagyon szeretem a harisnyavirágokat. Olyat is tudsz készíteni. Youtubeon biztos vannak videók, hogy hogyan kell.

Remélem tudtam ötleteket adni.

2013. jún. 30. 07:14
 9/24 TappancsMancs ***** válasza:
Ha a kályhád kicsi lehetne esetleg keríteni alá egy nagy méretű járólapot (padló csempét), ami illene alá. Lehetne ez fehér vagy más világosabb halvány szín. A kályha elé egy kicsi rongyszőnyeg is kellemes lenne, az olcsó és barátságos tapintású. Kályha mellé még talán valami kis könyv vagy újság tartó, ami lehet fonott kosár, fém vagy fa anyagú, ami menne neked oda.
2013. jún. 30. 07:50
 10/24 A kérdező kommentje:
nem unom mert nemrég kaptam új függönyt van hozzá virágos kis csipesz a kályha mellett van ilyen hosszú ágy párna ha kihozom az ágyam akkor azt kell rá rakni le van egy fehér piros csíkos lepedővel hajta oda van hajtva a takarom mert az ugye nem rakom fel az ágyamra nappal meg a lepedőm sem csak van a fodros ágyhuzat meg a díszpárnák.Azok a nagy párnák mellett van egy fehér szék ami pont befér vannak rajta magazinok meg egy befőtte üveg amit lefestettem és vannak benne üveg golyók.Talán ma meg kérem apukámat ,hogy fényképezze le tabletlével a szobám de talán szombaton tuti lesz majd ki rakom ide úgy hogy kövessétek légy szí.
2013. jún. 30. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!