Honnan tudhatom meg milyen típusú a kaputelefonom?
Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni a kaputelefonom lakáskészülékét, de azt olvastam hogy több rendszer is van. Honnan, vagy hogyan tudhatom meg hogy milyen rendszert használ az épület?2013. jún. 29. 15:14
1/3 anonim válasza:
Leakasztod a falról, és elolvasod a hátulján lévő címkét, aztán rákeresel a neten!
2/3 A kérdező kommentje:
Talán azért kérdezem mert se márka, se típus szám, de még egy árva rajzocska sincs rajta! Csak annyit tudok hogy 3 kábel jön ki a falból, amik be vannak kötve.
Mondjuk azóta a Google képeket nézegetve, találtam egy olyat ami úgy néz ki mint az enyém(36 oldal), és az alapján már tudom a rendszert...
2013. jún. 29. 19:59
3/3 anonim válasza:
"Talán azért kérdezem mert se márka, se típus szám, de még egy árva rajzocska sincs rajta!"
Na és ezt a kisujjamból kellett volna kiszívnom? A legtöbbön nincs felirat, csak az alján!
Most már oldd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!