Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 120x150es redőnnyel ellátott...

120x150es redőnnyel ellátott bukó-nyíló ablakra milyen működtetésű szúnyoghálót választanátok?

Figyelt kérdés
Áruk egyenlő. Vízszintest (oldalrahúzós), vagy függőlegest (feltolós)? (Mozgatható szúnyoghálók) Azt mondták lehet bármelyik típusú. Szerintetek?
2009. okt. 10. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
A függőleges mozgatásút, mert kisebb a távolsága. Ha 150 cm-t húzol szerintem könnyebben kijön a háló a kefék közül amiben csúszik.
2009. okt. 12. 11:41
 2/6 A kérdező kommentje:
micsoda? vagy hülyeségeket beszélsz, vagy nem egyről beszélünk. 120 ugye ez a szélesség, 150 a magasság. hagyuk el a függőleges, vízszintes mozgatást oké félreérthető. Te az oldalrahúzósra gondoltál. Én is.
2009. okt. 12. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Ebbe dolgozom pár éve. De félre olvastam a kérdést, mert azt hittem együtt a redőnnyel kerül az ablakra a szúnyogháló. Akkor lenne a kombi ami 1 tokba van a redőnnyel. De akkor is a fentről lefelé mozgatott szúnyoghálót javasolnám.

Ha függőlegesen mozgatod akkor csak 120 cm szélest mozgatsz, de ha oldalra mozgatod akkor 150 cm-t.

2009. okt. 13. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:
aha. én nő vagyok (20), de annyit énis értek hozzá, hogy a tengelyre dupla annyi üvegszálas hálót raknak. A 120cm így is egy mozdulattal mozgatható, a fentről lefele való mozgatáshoz viszont meg kell fogni a redőnytokot is és onnan kell kihúzni. Apropó ki van hagyva a hely a hálónak a redőnytokba, de azt mondták vízszintesen is telepíthető a lefutóra.
2009. okt. 14. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Olvasva a párbeszédeteket ha ilyen okos vagy akkor el tudod dönteni nyilván te magad is. De itt a tanácsom: válaszd az oldalra húzósat, mert az IQ-dnál már csak te magad lehetsz magasabb, így fel sem érnéd az ablak tetejét.
2009. okt. 14. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Az első 2 hozzászólást én írtam. Jah én Nő vagyok.

Miért is kellene megfognod a redőnytokot?

Elvileg a redőnyös egy kanócot rak a szúnyoghálóra és azzal le tudod húzni. Ha nem tesz rá akkor spórolt vele.

Ha ki van hagyva a hely a szúnyoghálónak akkor meg mit variálsz?

2009. okt. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!