Mennyi a reális munkadíja egy kombi turbós gázkazán beszerelésének?
Nagyszüleim cseréltetik pont ki a régi kazánukat, és szerintem az általuk szeretett mesterúr lehúzza őket pénzzel.
Vagy csak szerintem sok a munkadíjért kb 150e Ft?
Szerintem egyáltalán nem sok.
Nálunk három éve számla nélkül volt egy százas. Úgy hogy a régi helyére ment föl az új kazán. Így a csöveken sem kellett sokat barkácsolni. Szerencsére az oldalsó égéstermék kivezetés is megoldható volt, így nem kellett födémet fúrni, tetőt bontani.
Koszi a valaszokat! :)
Csak azert gondoltam soknak, mert semmi extra szerelnivalo csovekkel, kemennyel stb. nincs, csak vettek a 8 eves helyere egy ujabb turbosat, amit fel kell rakni.
Ha csak kazán csere lesz,a többi szerelvény már meg van,
tegyük fel hogy a kémény még ki kell épiteni,én sokallom ezt az összeget .Hisz itt csak az elvégzett munkáról van szó.Ha itt egyéb tervezési engedélyeztetési költség is van
az nem a mestert terheli,vagy ez is bent lenne .
Egy ilyen cserét vidáman 2 nap alatt el lehet végezni.
De akkor még nagyvonalu is vagyok . Amelyik mester ezt
ennyi dő alatt nem tudja megcsinálni,az adja vissza a mester levelét,és az iparát is .
Kicsit körbe kell járni,nem az első iparossal mindjárt dolgoztatni.Alkudni kell,nics olyan sok melójuk,hogy egyet is kiengedjenek a kezükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!