Milyen festékkel fessem le a kertben lévő fából készült hinta-csúszda-mászóka játszótornyot?
Figyelt kérdés
Házi készítésű és sajnos nem lett rendesen lekezelve kezdet kezdetén, ezért kissé be van feketedve. Szeretném egy kicsit helyre hozni, viszont nem akarom lesmirglizni, mert az túl nagy munka lenne, annyit nem ér. Gondoltam lefesteném, hogy jobban nézzen ki, már csak 1-2 évig lesz használva, mert a gyerekek hamarosan kinövik, utána elbontjuk. De addig is legyen valami normális kinézete. Szerintetek milyen festéket használjak?2013. máj. 7. 12:11
1/5 anonim válasza:
Piros, sárga, kék, zöld. Vidám színeket használ.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem a színre voltam kíváncsi.
2013. máj. 8. 07:50
4/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is.
A gyerekeket bevova smirgliztük le, igaz így dupla annyi ideig tartott, mintha csak én csináltam volna. Nem lett sokkal szebb a színe, de gondoltam, hogy lazúr majd jobban tapad.
A legvilágosabb vastaglazúrral kentem le, bár iszonyatosan felment az ára.
Szinte fekete, de lett egy barátságos selyem fénye, nagyon jól mutat...
5/5 A kérdező kommentje:
És mi lenne, ha fára való barna zománc festékkel kenném le? Így sajnos nem fog látszani a fa erezete, viszont megúsznám a smirglizést.Szerintetek nagyon bénán nézne ki? Láttatok már ilyen festékkel le kent mászókát?
2013. máj. 9. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!