Van köztetek valakinek saját közvetlen tapasztalata Identivision, Hikvision, GenesisPro analóg rögzítőkkel és kamerarendszerekkel kapcsolatban?
Tulajdonosként, üzemeltetőként, telepítőként.
Elfogult kereskedői (webáruházas) vélemények nem érdeklenek, mert minden kereskedő a saját termékeit titulálja a legjobbnak, és a konkurens termékeket meg gagyinak, utánzatoknak, stb...
GenesisPro-t már többet is telepítettem, de inkább a TecShont preferálom.
Olcsó kínai termék. Nagy elvárásokat nem szabad vele szemben támasztaani.
Távoli lérés is megy satbailan.
- Az "Olcsó kínai termék. Nagy elvárásokat nem szabad vele szemben támasztani." megjegyzésed melyikre vonatkozott?
A GenesisPro-ra vagy a TecSon-ra?
- Miért preferálod jobban a TecSon-t?
- Milyen érvek szólnak az egyik-másik mellett és ellen?
- Gondolom elírás, de azért rákérdezek. Mi az a "satbailan"?
- Ha van, akkor neked milyen rendszered van a saját otthonodban?
Bocs, hogy beleugatok!
- Az "Olcsó kínai termék. Nagy elvárásokat nem szabad vele szemben támasztani." megjegyzésed melyikre vonatkozott?
A GenesisPro-ra vagy a TecSon-ra?
Szerintem mindkettőre, hiszen a legtöbb ilyen termék ugyanott készül.
- Miért preferálod jobban a TecSon-t?
- Milyen érvek szólnak az egyik-másik mellett és ellen?
- Gondolom elírás, de azért rákérdezek. Mi az a "satbailan"?
satbailan= stabilan. Szerintem.
- Ha van, akkor neked milyen rendszered van a saját otthonodban?
Nekem pl. ULC.
A GenesisPro-t a risztóboltból nem venném meg, főként hogy ott kissé nehézkes a garanciális ügyintézés.
Ha jól tudom a Techson-t a Power biztonságtechnika, az Identvision-t az LDSZ kft, a Hikvision-t a Riel forgalmazza.
Ezek régi megbízható cégek jó szervizháttérrel, kipróbált eszközökkel, így én pl. megbízom bennük. Bár ezek közül eddig csak a TechSon néhány olcsó kameráját volt szerencsém telepíteni.
Még működnek...
Itt találsz egy-két szakembert, akik talán bővebben tudnak nyilatkozni:
Harkonnen:
Köszönöm a linket.
Írtad, hogy neked ULC rendszered van.
Ez miből áll, milyen kamerákat használsz?
Kültéri rendszer?
ULC gyártmányú rögzítő, ULC kamerákkal. Bontott banki rendszer, a ház oldalára szórtam fel 4 kamerát miheztartás végett.
Hitron néven forgalmazta a Modern Alarm.
TechSon:
-Otthon is az van, azt is szoktaam telepíteni
-Power forgalmazza, ha elromlik, odaszólok elviszem a jót, felszerelem, a rossz meg megy visza aa boltba gariba, vagy javításra. Ügyfél nem marad védelem nélül...
TC kamerából rengeteget tettünk már fel, gond nélkül üzemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!