A Commodore 64-et rá lehetett kötni analóg TV-re vagy csak a saját monitorára?
Figyelt kérdés
Olyan, mint a PRIMO, hogy van RF kimenete?2012. febr. 25. 19:13
1/3 anonim válasza:
Régen játszottunk vele TV-n, úgyhogy szerintem van rajta valami kompatibilis kimenet. De a mai világban egyszerűbb, ha letöltöd a játékot, meg hozzá egy emulátort.
2/3 P.O.C. válasza:
Van rajta RF, tehát bármilyen TV -re rákötheted. Összekötöd és ráhangolod a TV -t. Ennyi.
Nekem még mindig van egy működőképes példány a padláson. Megtartottam, hátha egyszer rájön a nosztalgia hangulat. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Nekem is volt egy, de sajnos eladtam, amikor az első 486-ost vettem. PRIMO A64-em még most is van, néha elő is veszem.
2012. febr. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!